روش پخت ته‌چـیـن بـه


«به» یکی از میوه هایی است که در این فصل یافت می شود و شما می توانید این ته چین خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای هشت نفر

به: 500 گرم

سینه مرغ پخته شده: 300 گرم

برنج: دو پیمانه

زعـفران حل كرده: دو قاشق سوپخوری

دارچین: یك قاشق سوپخوری

ماست: یك پیمانه

تخم‌مرغ: سه عدد

نمك و فلفل: به میزان لازم

روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری

ماست چكیده: نصف پیمانه

كره: 25 گرم



طرز تهیه

برنج را كه از قبل با مقداری نمك خیس كرده‌ایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیم‌پز شد، آبكش می‌كنیم و كنار می‌گذاریم، سپس سینه مرغ را ریش ریش می‌كنیم. به‌ها را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در كره تفت می‌دهیم. در مرحله بعد مایه ته‌چین را آماده می‌كنیم، به این صورت كه ماست را با زعفران مخلوط كرده، تخم‌مرغ‌های زده شده را به ماست اضافه می‌كنیم، سپس روغن زیتون را می‌افزاییم. برنج آبكش شده را در مایه ته‌چین ریخته، كاملا مخلوط نموده و مقدار كمی نمك و فلفل به مایه ته‌چین اضافه می‌كنیم.

در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب كرده، ابتدا مقداری از مایه ته‌چین را داخل قالب ریخته، یك لایه مرغ لابه‌لای ته‌چین می‌ریزیم، سپس یك لایه به افزوده و دارچین می‌پاشیم، روی قالب را با مایه ته‌چین پوشانده و در فری كه از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن كرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شود و با ماست چكیده تزیین می‌كنیم.

نکته: در صورت دلخواه ته‌چین را می‌توان در قابلمه زیر پلوی سفید ریخت و روی حرارت ملایم اجاق گاز آماده كرد.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4465 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان بازدید: 4688 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
6 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
7 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
8 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
9 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
10 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
11 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.