روش پخت ته‌چـیـن بـه


«به» یکی از میوه هایی است که در این فصل یافت می شود و شما می توانید این ته چین خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای هشت نفر

به: 500 گرم

سینه مرغ پخته شده: 300 گرم

برنج: دو پیمانه

زعـفران حل كرده: دو قاشق سوپخوری

دارچین: یك قاشق سوپخوری

ماست: یك پیمانه

تخم‌مرغ: سه عدد

نمك و فلفل: به میزان لازم

روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری

ماست چكیده: نصف پیمانه

كره: 25 گرم



طرز تهیه

برنج را كه از قبل با مقداری نمك خیس كرده‌ایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیم‌پز شد، آبكش می‌كنیم و كنار می‌گذاریم، سپس سینه مرغ را ریش ریش می‌كنیم. به‌ها را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در كره تفت می‌دهیم. در مرحله بعد مایه ته‌چین را آماده می‌كنیم، به این صورت كه ماست را با زعفران مخلوط كرده، تخم‌مرغ‌های زده شده را به ماست اضافه می‌كنیم، سپس روغن زیتون را می‌افزاییم. برنج آبكش شده را در مایه ته‌چین ریخته، كاملا مخلوط نموده و مقدار كمی نمك و فلفل به مایه ته‌چین اضافه می‌كنیم.

در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب كرده، ابتدا مقداری از مایه ته‌چین را داخل قالب ریخته، یك لایه مرغ لابه‌لای ته‌چین می‌ریزیم، سپس یك لایه به افزوده و دارچین می‌پاشیم، روی قالب را با مایه ته‌چین پوشانده و در فری كه از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن كرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شود و با ماست چكیده تزیین می‌كنیم.

نکته: در صورت دلخواه ته‌چین را می‌توان در قابلمه زیر پلوی سفید ریخت و روی حرارت ملایم اجاق گاز آماده كرد.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4465 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان بازدید: 4426 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
6 روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
7 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
9 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
10 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
11 اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

  درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
کلم kale مفید برای لاغری و سم زدایی از بدن یکی از اعضای خانواده ی کلم ها، کلم کیل Kale هست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی می‌کند اما جزو کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود.
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»