روش پخت ته‌چـیـن بـه


«به» یکی از میوه هایی است که در این فصل یافت می شود و شما می توانید این ته چین خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای هشت نفر

به: 500 گرم

سینه مرغ پخته شده: 300 گرم

برنج: دو پیمانه

زعـفران حل كرده: دو قاشق سوپخوری

دارچین: یك قاشق سوپخوری

ماست: یك پیمانه

تخم‌مرغ: سه عدد

نمك و فلفل: به میزان لازم

روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری

ماست چكیده: نصف پیمانه

كره: 25 گرم



طرز تهیه

برنج را كه از قبل با مقداری نمك خیس كرده‌ایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیم‌پز شد، آبكش می‌كنیم و كنار می‌گذاریم، سپس سینه مرغ را ریش ریش می‌كنیم. به‌ها را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در كره تفت می‌دهیم. در مرحله بعد مایه ته‌چین را آماده می‌كنیم، به این صورت كه ماست را با زعفران مخلوط كرده، تخم‌مرغ‌های زده شده را به ماست اضافه می‌كنیم، سپس روغن زیتون را می‌افزاییم. برنج آبكش شده را در مایه ته‌چین ریخته، كاملا مخلوط نموده و مقدار كمی نمك و فلفل به مایه ته‌چین اضافه می‌كنیم.

در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب كرده، ابتدا مقداری از مایه ته‌چین را داخل قالب ریخته، یك لایه مرغ لابه‌لای ته‌چین می‌ریزیم، سپس یك لایه به افزوده و دارچین می‌پاشیم، روی قالب را با مایه ته‌چین پوشانده و در فری كه از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن كرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شود و با ماست چكیده تزیین می‌كنیم.

نکته: در صورت دلخواه ته‌چین را می‌توان در قابلمه زیر پلوی سفید ریخت و روی حرارت ملایم اجاق گاز آماده كرد.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4465 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان بازدید: 4735 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
4 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
6 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
7 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
8 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
9 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
10 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
11 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

  روغن کنجد و سبوس برنج از فشار خون پیشگیری می‌کنند پژوهشگران ژاپنی در تحقیقات خود دریافتند که ترکیب ر...

  قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری می شوند قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری شده و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.
هشدارهای تغذیـه‌ای به گیاهخواران با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.