در بندرعباس؛ شام هضم‌نشده سه نفر را کشت


یک خانواده 10نفره ساکن بندرعباس اواسط هفته جاری با خوردن غذایی، دچار نوعی بیماری شده و با مراجعه دیرهنگام به بیمارستان، متأسفانه تاکنون سه نفر از اعضای این خانواده فوت شده‌اند و شش نفر دیگر تحت درمان هستند.

به گزارش لقمه، دکتر فاطمه نوروزیان در گفت‌وگویی در این خصوص اظهار کرد: در جلسه‌ای که به منظور بررسی علت این موضوع با حضور برخی مسئولان برگزار شد، مطرح گردید که علت ماجرا به مسمومیت نزدیک نیست.


مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه یک دختر 21ساله پس از صرف شام و با گذشت مدت زمانی جان خود را از دست داده است، اضافه کرد: همچنین یک کودک 15ماهه نیز در حین انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داده و یک کودک دیگر نیز در بیمارستان کودکان بندرعباس بستری است.


وی با اشاره به اینکه همچنین یک مرد 30ساله نیز جان خود را از دست داده و شمار فوت شدگان تاکنون به سه نفر رسیده است، خاطرنشان کرد: شش نفر باقیمانده همچنان تحت نظر پزشکان در بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس بستری هستند.


وی درخصوص نوع غذایی که سبب این اتفاق شده است تصریح کرد: به اذعان پدر خانواده (تنها عضو سالم) ماکارونی، همبرگر و ماست موارد مصرفی این افراد بوده که موجب بروز این حادثه شده است.


مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: با توجه به نوع غذای مصرفی، این فرضیه که سم بوتولیسم(که در قوطی کنسرو وجود دارد) باعث این اتفاق شده، رد می‌شود اما با این وجود داروهای ضد این سم به مصدومان تجویز شده است.


نوروزیان با بیان اینکه علائم بدست آمده به یک نوع سم شبیه است، خاطرنشان کرد: این اتفاق یک مسمومیت معمولی نبوده و تحقیقات در زمینه شناسایی و علت‌یابی این حادثه توسط پزشکی قانونی درحال انجام است.


وی با اظهار اینکه پزشکی قانونی از محتویات داخل معده این افراد و همچنین برخی از قسمت‌های بدن آنها نمونه‌برداری کرده است، اضافه کرد: این افراد در همان شب اول که پس از صرف غذا با مشکلاتی روبرو شده بودند، به مراکز درمانی مراجعه نکرده و با گذشت زمان که سم در بدن آنها تاثیرات بیشتری گذاشته، راهی بیمارستان شدند.


مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با توضیح بیشتر دراین خصوص، بیان کرد: پس از تاثیرگذاری سم در بدن این افراد، به یکی دو مرکز درمانی مراجعه کرده و پس از سرم‌ درمانی مجدداً به منزل بازگشته‌اند و نهایتا پس از احساس بیشتر علائم به بیمارستان مراجعه می‌کنند.


نوروزیان درخصوص وضع کنونی این مصدومان گفت: کودک بستری‌ شده در بیمارستان کودکان بندرعباس وضع خوبی داشته و رو به بهبودی است.


براساس این گزارش، از این 10نفر تنها پدر خانواده دچار بیماری نشده است.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4468 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير بازدید: 2498 ساعت: 9:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران ۲۵۰ تن موز از فیلیپین وارد می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
2 بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
3 کنسرو خرچنگ در بازار بندرعباس و آلودگی میکروبی آن ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ بهمن
4 گزارش تصویری/ برداشت خرما ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ شهريور
5 موز ارزان شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.
موج پنجم کرونا هم از راه رسید/ هشدار برای پایتخت پایگاه خبری لقمه: سرانجام علائم موج پنجم کرونا هم در نقاطی از کشور نمایان شد تا از هم اکنون آماده روزهای سخت بیماری و تکرار تجربه‌های تلخ موج های قبلی باشیم.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.