بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان


پایگاه خبری لقمه: نمایندگان اتحادیه اروپا از یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، کارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس، مراحل صید و کارخانه های عمل آوری، ظرفیت های صیادی و فراوری قشم بازدید و با مسئولان سازمان اداره بنادر و دریانوردی دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، در جریان این بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا با روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان و فعالیت های شیلاتی استان از جمله صنایع شیلاتی، محدوده و توزیع صید در مناطق مختلف و نظارت بر آنها آشنا شدند.

 

مدیرکل شیلات هرمزگان همچنین در حاشیه بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان در استان گفت: شیلات این استان به عنوان یک استان کامل از لحاظ شیلاتی، گام های محکمی در رابطه با صادرات آبزیان برداشته است.

 

پرویز محبی افزود: صید افزون بر220 هزار تن در سال از انواع آبزیان، وجود 72 تعاونی صیادی فعال، 22بندر صیادی، 39 مرکز تخلیه صید و پوشش نوار ساحلی و آبهای استان توسط پایگاه های یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان تنها بخشی از ظرفیت های شیلات در حوزه صید و صیادی است.

 

وی بیان داشت: هم اکنون 30 هزار خانوار در هرمزگان از طریق فعالیت های شیلاتی و صید و صیادی امرار معاش می کنند که این امر یک پنجم جمعیت استان را شامل می شود.

 

مدیرکل شیلات هرمزگان اظهارکرد: مجموعه شیلات استان علاوه بر کنترل و نظارت بر بنادر صیادی در بحث کیفی، نظارت بر شناورها در صیدگاه ها و بنادر صیادی، بر گونه های صید شده، ابزار و ادوات صید، رعایت محدوده صیدگاه و رعایت فصول ممنوعیت صید برخی گونه های حساس نظارت دارد.

 

محبی خاطرنشان کرد: امروز شاهد فعالیت صید و صیادی شناورهای سنتی قایق و لنج تا شناورهای صنعتی در آبهای داخلی و در آبهای بین المللی هستیم.

 

هرمزگان حدود 30 هزار صیاد و 22 بندر صیادی دارد که 12 بندر آن به تعاونی های صیادی و بخش خصوصی واگذار شده است.

 

استان 750 هزار نفری هرمزگان در طول یکهزار و 400 کیلومتر نوار ساحلی تمام فعالیت های صید و صیادی را از شرق تا غرب تحت پوشش دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10441 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد بازدید: 3007 ساعت: 12:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آموزش دوخت سرویس دم‌کنی در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.