سخنگوی ستاد تنظیم بازار:
قیمت تخم‌مرغ تعیین شد


مراکز تولید و نگهداری تخم مرغ باید هر 15 روز یک‌بار موجودی خود را به سازمان صنعت ،معدن و تجارت هر استان گزارش دهند و اگر به موقع اعلام موجودی نکنند محتکر تلقی می شوند.

به گزارش لقمه، یداله صادقی با اشاره به روند کاهش قیمت تخم مرغ در بازار گفت: با هماهنگی‌های انجام شده بین وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه صنف تخم مرغ با اقداماتی از جمله واردات تخم مرغ، مدیریت تولید داخلی و توزیع آن در شبکه های مدیریت شده شاهد روند نزولی قیمت این ماده غذایی هستیم.
سخنگوی ستاد تنظیم بازار افزود: اوایل مهرماه قیمت تخم مرغ افزایش یافت اما پیش بینی می شود در دو هفته آینده با حمایت سازمان تولید کننده و مصرف کننده، تخم مرغ در همه شبکه ها با قیمت تعادلی عرضه شود؛ که قیمت مورد نظر برای هرشانه تخم مرغ داخلی پنج هزار و 500 تومان و قیمت هرشانه تخم مرغ مارک‌دار و بسته بندی شده، شش هزار تومان تعیین شده است.
رضا ترکاشوند مدیر کل دفتر طیور وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص اظهار داشت: تقریباً تا پایان نیمه اول امسال ظرفیت های ما در حد نیاز و حتی بیشتر از سال گذشته فعال شده و امیدواریم با اضافه شدن تولید واحد های فعال شده، از دیماه به تعادل برسیم.
سخنگوی ستاد تنظیم بازار اضافه کرد: همکاران ما در همه استان ها به تولید کنندگان و نگهدارندگان تخم مرغ اعلام کردندکه هر 15 روز یکبار باید موجودی تخم مرغ را به سازمان صنعت، مهدن و تجارت هر استان گزارش دهند، همچنین بازرسین ما به صورت تصادفی، تمام مراکز تولید و اماکن نگهداری را کنترل می کنند و اگر مرکزی موجودی خود را به موقع اعلام نکند در حکم احتکار است و با آنها طبق قانون برخورد می شود.
مدیر کل دفتر طیور وزارت جهاد کشاورزی هم با اشاره به سرانه تخم مرغ در کشور افزود: مصرف سرانه تخم مرغ در کشور 10 کیلوگرم است که حدود 160 عدد تخم مرغ است، در حالیکه متوسط مصرف جهانی حدود 300 عدد تخم مرغ است و باید سرانه مصرف در کشور افزایش یابد.


نقل از :ایصدا

کد: 448 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۸ مهر بازدید: 3621 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ادویه‌ای برای سوزاندن چربی ادویه‌های بسیاری وجود دارند که توانایی بدن را در س...

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  5 میوه زمستانی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن سرمای زمستان یکی از عوامل ابتلا به سرماخوردگی، آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شادابی پوست با پرتقال پوست میوه ها، حاوی بیشترین مواد مغذی است. پوست پرتقال نیز خواص خود را دارد که در این مطلب از «MSN» به آن پرداخته شده است.
تخم‌ مرغ کلید سلامتی 17 مهرماه، مصادف با ۹ اکتبر روزجهانی تخم‌مرغ نامگذاری شده است. تخم‌مرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را به‌طور متعادل تأمین می‌کند.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.