قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد


پایگاه خبری لقمه: بنا بر اعلام اتحادیه مرکزی مرغداران میهن، قیمت تخم مرغ صادراتی ایران به عراق اوزان بالاتر از ۵.۲۴ کیلوگرم ۵۴ هزار تومان و اوزان کمتر از ۵.۲۴ کیلو گرم ۵۶ هزار تومان است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اتحادیه مرکزی مرغداران میهن وظیفه تأمین و تنظیم بازار تخم مرغ کشور را بر عهده دارد.
 
ایران در دولت سیزدهم از واردکننده تخم مرغ به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شد و ماهانه حدود ۱۱۰ هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می‌شود.
 
سال گذشته سیر صعودی تولید سبب شد تا حدود ۱۳۵ هزار تن به ارزش ریالی حدود ۱۷۰ میلیون دلار تخم مرغ از کشور صادر شود و پیش بینی می‌شود این عدد امسال با رشد ۳ تا ۵ درصدی به ۱۴۰ تا ۱۴۵ هزار تن برسد.
 
مقصد تخم مرغ ایران، کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، قطر، امارات و سودان است.
 
بنا بر اعلام اتحادیه مرکزی مرغداران میهن، قیمت فروش تخم مرغ صادراتی ایران به مقصد کشور عراق در بازه زمانی روز یکشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۱۴ تا ۱۴۰۳/۰۵/۲۱، اوزان بالاتر از ۵.۲۴ کیلوگرم ۵۴ هزار تومان و اوزان کمتر از ۵.۲۴ کیلو گرم ۵۶ هزار تومان در حال انجام است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15541 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد بازدید: 165 ساعت: 2:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
2 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
3 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
4 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
5 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
6 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
10 دلیل گرانی تخم مرغ چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.