قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد


پایگاه خبری لقمه: بنا بر اعلام اتحادیه مرکزی مرغداران میهن، قیمت تخم مرغ صادراتی ایران به عراق اوزان بالاتر از ۵.۲۴ کیلوگرم ۵۴ هزار تومان و اوزان کمتر از ۵.۲۴ کیلو گرم ۵۶ هزار تومان است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اتحادیه مرکزی مرغداران میهن وظیفه تأمین و تنظیم بازار تخم مرغ کشور را بر عهده دارد.
 
ایران در دولت سیزدهم از واردکننده تخم مرغ به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شد و ماهانه حدود ۱۱۰ هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می‌شود.
 
سال گذشته سیر صعودی تولید سبب شد تا حدود ۱۳۵ هزار تن به ارزش ریالی حدود ۱۷۰ میلیون دلار تخم مرغ از کشور صادر شود و پیش بینی می‌شود این عدد امسال با رشد ۳ تا ۵ درصدی به ۱۴۰ تا ۱۴۵ هزار تن برسد.
 
مقصد تخم مرغ ایران، کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، قطر، امارات و سودان است.
 
بنا بر اعلام اتحادیه مرکزی مرغداران میهن، قیمت فروش تخم مرغ صادراتی ایران به مقصد کشور عراق در بازه زمانی روز یکشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۱۴ تا ۱۴۰۳/۰۵/۲۱، اوزان بالاتر از ۵.۲۴ کیلوگرم ۵۴ هزار تومان و اوزان کمتر از ۵.۲۴ کیلو گرم ۵۶ هزار تومان در حال انجام است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15541 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد بازدید: 669 ساعت: 2:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
6 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
7 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
9 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
10 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پاکسازی پوست با بخورهای گیاهی پاکسازی پوست با انواع بخورهای گیاهی یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای افرادی است که تمایلی به استفاده از کرم‌ها و لوسیون‌های شیمیایی ندارند.
تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.