درآمد صادراتی زعفران 7 برابر می‌شود اگر ...


رییس شورای ملی زعفران گفت: با حل موانع صادراتی و مشکلات صنعت زعفران ارزآوری این محصول که سالانه حدود 700 دلار است به هفت برابر افزایش می‌یابد.

به گزارش لقمه، غلامحسین شافعی اظهار کرد: زعفران ایرانی محصولی استراتژیک است که 75 درصد آن صادر می‌شود و تامین‌کننده‌ی 95 درصد نیاز کشور‌های جهان است بنابراین باید توجه ویژه‌ای به این صنعت شود تا بتواند ارزآوری بالاتری برای کشور به ارمغان آورد.

وی افزود: ارزش افزوده زعفران باید به داخل کشور بازگردانده شود تا زعفران ایرانی به دست مصرف‌کننده‌ نهایی برسد و واسطه‌هایی مانند اسپانیا نتوانند سود اصلی حاصل از صادرات این محصول را از آن خود کنند.

شافعی ادامه داد: در زمینه‌ فرآوری زعفران نیز باید آلودگی‌های آن از بین برود و طرح ارتقا و شناسنامه‌دار کردن زعفران در سطح وسیع در کشور اجرا شود.

وی با تاکید بر توجه جدی به صنایع تبدیلی زعفران، گفت: از آنجا که مصرف دارویی و آرایشی زعفران در جهان در حال گسترش است باید صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی زعفران را بیش از پیش مورد توجه قرار داد.

رییس شورای ملی زعفران گفت: وزیر آینده جهاد کشاورزی باید تولیدات کشاورزی و اقتصاد روستایی را که صدمات بسیاری دیده است زنده کند و با حل مشکلات کشت و بازار زعفران، درآمد صادراتی این محصول صادراتی استراتژیک را افزایش دهد.

شافعی اظهار کرد: بخش کشاورزی در ایران به مراتب وضعیت بحرانی‌تری نسبت به سایر بخش‌ها دارد و از آنجاکه این بخش سخنگویی ندارد باید درد‌های خود را در درون خود نگه دارد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقتصاد روستایی به شدت آسیب دیده و تولیدات کشاورزی در روستاها در حال نابودی است که ضروریست وزیر آینده جهاد کشاورزی زنده‌ کردن تولیدات کشاورزی و اقتصاد روستایی را در دستور کار خود قرار دهد.

رییس شورای ملی زعفران تاکید کرد: نگاه به کشاورزی در آینده باید تولید‌ محور باشد و از هرگونه مساعدت به روستاییان جهت افزایش تولیدات کشاورزی دریغ نشود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4483 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير بازدید: 2419 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

  با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماجرای شیرخشک‌های وارداتی توسط یاسین رامین پایگاه خبری لقمه: وکیل یاسین رامین در پرونده شکایت از مطرح‌کنندگان موضوع شیرخشک فاسد می‌گوید: از افرادی که شایعه شیرخشک‌های فاسد را علیه خانواده رامین مطرح کرده‌اند، شکایت کرده‌ایم.
«سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ از اول سال تا ۷ مرداد ماه صنایع ۱۲.۲ میلیارد دلار ارز نیما گرفته اند؛ در فهرستی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده سهم بخشی تحت عنوان «سایر» ۶.۳ میلیارد دلار (ارز نیمایی) بوده است.
6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.