• زمان پخت: 14 دقیقه با حرارت 450 درجه فارنهایت • زمان سرد شدن: 24 ساعتمواد لازم • کیک پای* • 113 گرم شکلات تلخ خرد شده • یک پیمانه شکر • ¾ پیمانه کره آب شده • یک قاشق چایخوری وانیل • ¾ پیمانه تخم مرغ • سس شکلات سفید* • سس شکلات شیرین* طرز تهیه 1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پای آماده شده را روی سطح صاف با وردنه باز کنید و به اندازه کف و دیواره های قالب پای یا تابه برش بزنید. آن را داخل قالب پهن کنید و لبه های خمیر را حدود 1.5 سانتی متر پایین تر از لبه قالب بگذارید. با چنگال خیلی آرام روی خمیر چنگال بزنید تا پف نکند. روی آن را فویل بکشید و حدود 8 دقیقه در فر آن را بپزید. از فر خارج کنید، فویل را بردارید و 8 دقیقه دیگر دوباره بپزید تا طلایی و ترد شود. کنار بگذارید تا خنک شود. 2. در این فاصله، در یک قابلمه کوچک شکلات تلخ را با حرارت کم ذوب کنید. از روی حرارت بردارید تا خنک شود. 3. در یک کاسه متوسط، شکر و کره را با همزن برقی حدود 4 دقیقه هم بزنید تا سبک شوند. شکلات آب شده و وانیل را اضافه کنید. به مرور تخممرغ را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا یکدست شود. با قاشق مخلوط شکلات را داخل کیک پای بریزید و 5 تا 24 ساعت در یخچال خنک کنید. 4. سس شکلات سفید را روی آن بریزید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید. دوباره سس شکلات شیرین را روی آن بریزید و 20 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید. پای شکلات سه طبقه حاضر است. کیک پای* • یک و نیم پیمانه آرد کامل • نصف قاشق چایخوری نمک • ¼ پیمانه خمیر مایه • ¼ پیمانه کره خرد شده • ¼ پیمانه آب یخ طرز تهیه در یک کاسه متوسط، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. کره و خمیر مایه را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری آب یخ را روی مخلوط آرد اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. خمیر خیس را در گوشه کاسه قرار دهید. یک قاشق دیگر آب روی آرد بریزید و هم بزنید و این کار را تکرار کنید تا همه خمیر خیس شود. خمیر را گلوله کنید و حسابی ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد. سس شکلات سفید* • 85 گرم شکلات سفید • یک پیمانه خامه چرب طرز تهیه شکلات سفید را با 1/4 پیمانه خامه ذوب کنید. ¾ پیمانه باقی مانده خامه را در یک کاسه کوچک با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید. هم زدن را تا زمانی ادامه دهید تا سفت شود. سس شکلات شیرین* • 85 گرم شکلات شیرین • یک پیمانه خامه طرز تهیه شکلات شیرین را با1/4 پیمانه خامه ذوب کنید. ¾ پیمانه باقی مانده خامه را در یک کاسه کوچک با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید. هم زدن را تا زمانی ادامه دهید تا سفت شود.بازگشت به صفحه نخست