تولید بیش از 13 هزار تن زردآلو در دورود


مدیر جهاد کشاورزی دورود از برداشت 13 هزار و 200 تن زردآلو از باغات این شهرستان خبر داد.

به گزارش لقمه، غلامرضا هاشمی گفت: این مقدار زردآلو از سطح 1100 هکتار باغ در شهرستان دورود برداشت شده است.

وی با اشاره به صادرات این محصول به استان‎ها و کشورهای دیگر، اظهار کرد: قسمت زیادی از محصولات این باغ‎ها به تهران، اصفهان و برخی هم از طریق تهران به کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس و روسیه صادر می‎شود.

هاشمی ادامه داد: در سال جاری قیمت زردآلو به طور میانگین 3000 تا 4000 تومان بود که این رقم از هر کیلو 6000 تومان در زمان نوبر آن شروع شد و در حال حاضر به کیلویی 1800 تومان رسیده است.

وی یادآور شد: به منظور افزایش کیفیت و کمیت تولید زردآلو در سال‎های 90 و 91 اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در باغات زردآلو شهرستان در دستور کار قرار گرفت که به همین منظور برای هر هکتار 35 میلیون ریال به صورت بلاعوض به باغداران پرداخت شد.

مدیر جهاد کشاورزی گفت: سیستم آبیاری تحت فشار در 825 هکتار از باغ‎های این شهرستان اجرا شده است.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4517 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 2582 ساعت: 4:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
2 پیشگیری از افسردگی سالمندان با زردآلو ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
3 مزایای درمانی زردآلو را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
4 10 مواد غذایی که بالاترین میزان پتاسیم را دارا هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
5 خوراکی‌های مفید برای پیشگیری از سرطان پستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
6 طرز تهیه بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
7 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
8 خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور
9 چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
10 غذاهای آخرین آخر هفته اردیبهشت را با زردآلو تهیه کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ ارديبهشت
11 اولین آخر هفته اردیبهشت با خورش کنگر و سالاد طالبی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
آب کلم مناسب برای مقابله با کم‌خونی و یبوست اگر احساس خستگی زیادی می‌کنید و دچار کم خونی شده‌اید توصیه می‌کنیم به مدت سه هفته هر روز ۱ لیوان آب کلم نوش جان کنید.
12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.