از طرف دبیرخانه مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی؛
تابلوی "سفره آسمانی" به سه مسئول فرهنگی اهدا شد


تاکنون سه نسخه از تابلوی "سفره آسمانی" اثر فرامرز عامل بردبار به سه مقام بلندمرتبه کشور اهدا شده است.

اهدای تابلو عکس توسط حجت الاسلامی، دبیر مسابقات به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

به گزارش لقمه، تابلوی عکس "سفره آسمانی" اثر فرامرز عامل بردبار در دومین دوره مسابقات سفره های افطاری به نمایشگاه را پیدا کرد. این اثر به دلیل جذابیت نوع کادربندی، مکان و موضوع اثر مورد تایید هیات داوران قرار گرفت و به دلیل استقبال بازدیدکنندگان از نمایشگاه سفره های افطاری، دبیرخانه مسابقات تصمیم گرفت تا این اثر را در تمامی نمایشگاه های عکس سفره های افطاری به نمایش بگذارد.

این اثر عامل بردبار، نمایی از اطعام روزه داران در یکی از صحن های حرم مطهر رضوی است که در خانه هنرمندان ایران، گالری خانه عکاسان ایران، دو دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم و همچنین در نمایشگاه سفره های افطاری آنکارا به نمایش درآمد و به دلیل جذابیت و خاطره انگیز بودن، مخاطب با عکس ارتباط برقرار کرد. به همین دلیل تصمیم دبیرخانه مسابقات بر این شد که در پایان پنجمین دوره مسابقه که اتفاقا مصادف با پایان دولت دهم است، با اهدای این تابلو از مسئولان مربوطه فرهنگی تقدیر کنیم.

به گفته حجت الاسلامی، دبیر مسابقات عکاسی از سفره های افطاری، تاکنون 3 نسخه از این تابلو به سه مقام بلندمرتبه کشور یعنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو و رییس موسسه فرهنگی اکو اهدا شده است.





اهدای تابلوی سفره های آسمانی از دبیرخانه مسابقات سفره های افطاری به دکتر سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ضیافت افطاری اهالی چاپ و نشر با وزیر در تالار وحدت




اهدای این تابلو به دکتر افتخار حسین عارف، مدیر موسسه فرهنگی اکو در بازدید وی از نمایشگاه پنجم افطاری در موزه هنر و مردم مجموعه سعدآباد





دکتر محمدرضا سعیدآبادی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در حال دریافت تابلوی سفره آسمانی از دست دبیر و طراح مسابقات سفره های ایرانی اسلامی



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4527 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير بازدید: 3561 ساعت: 11:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ دي
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
8 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
11 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف سیر باعث لاغری می‌شود؟ سیر جلوی اشتها را می‌گیرد، برای همین افرادی که سیر...

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار پایگاه خبری لقمه: تورم ماهانه و تقطه ای شهریور ماه استان تهران در بخش هتل و رستوران صعودی شده و بالاتر از کل کشور به ثبت رسیده است.