خواص خرما در ماه مبارک رمضان


کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت : مصرف خرما در ماه رمضان باعث می شود در مدت کوتاهی بدن قدرت و توانایی خود را به دست آورد.

به گزارش لقمه، افروز جعفرنیا در جمع خبرنگاران با اشاره به خواص خرما گفت: خرما میوه ای مفید است که در ماه مبارک رمضان ، بیشتر افراد روزه خود را با آن باز می کنند و این میوه سرشار از فیبر طبیعی، کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر می باشد.

مهندس جعفرنیا بیان کرد: امروزه برخی خوراکی ها از قبیل زولبیا و بامیه جای خرما را در سفره افطار گرفته اما خرما بهترین غذا برای روزه داران در ماه مبارک رمضان بوده و بطور کلی در ساعات پایانی روزه، قند خون را کاهش می دهد و بر مغز اثر گذاشته و سبب می شود فرد احساس کسالت و ضعف کند و از قدرت تمرکز شخص روزه دار کاسته می شود.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم اظهار کرد: با توجه به این موضوع بدن انسان هنگام افطار به غذایی نیاز دارد که به سرعت هضم شود، به معده آسیب نرساند و به سرعت مواد مورد نیاز را جذب کرده تا ذهن و بدن توانایی خود را بازیابد و به همین خاطر مصرف خرما باعث می شود در مدت کوتاهی بدن قدرت و توانایی خود را به دست آورد.

جعفرنیا با اشاره به انواع خرما تصریح کرد: خرما یکی از محصولات مهم باغی ایران می باشد و شامل گونه های مختلف از لحاظ شکل ظاهری ویژگی های شیمیایی و طعم و غیره است و بر اساس تحقیقات انجام شده ارزش غذایی خرمای شاهانی از لحاظ مقادیر کلسیم، فسفر، آهن به مراتب به مراتب نسبت به خرمای مضافتی و حلاوی بیشتر می باشد و با توجه به اینکه در شهرستان جهرم این نوع خرما به صورت فراوان وجود دارد به خوبی می توان از خواص آن بهره برد.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم چند نکته نیز در خصوص مصرف خرما متذکر شد: اگرچه خرما حاوی مواد غذایی مهم و ارزشمند است اما در انتخاب آن باید دقت زیادی کرد زیرا سطحی چسبناک داشته و ناخالصی های مختلف را جذب می کند، قبل از مصرف خرما را بشویید و از جایی آن را تهیه کنید که اطمینان دارید و بهترین شرایط نگهداری خرما برای مدت 12-6 ماه در دمای 0 درجه سانتی گراد می باشد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4549 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير بازدید: 3165 ساعت: 3:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
2 خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
3 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4 اعلام قیمت انواع خرما در میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين
5 دارخوین شادگان دارای شهرک تخصصی فرآوری خرما می شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6 مقایسه قیمت انواع خرما در سطح شهر و میادین میوه و تره بار ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
7 بعضی از خرده فروش ها حق توزیع روغن خوراکی ندارند/خرما امسال گران نمی شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين
8 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
9 دلالان قیمت خرما را تا چهار برابر افزایش داده اند / قیمت خرمای صادراتی 2.5 دلار ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
10 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11 پیشگیر از کم خونی با مصرف خرما ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

  مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت