صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
>
بهترین راه نگهداری از ادویهجات و گیاهان معطر
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
پایگاه خبری لقمه: اگر می خواهید ذهنی قوی داشته باشید از این شش خوراکی بخورید تا ذهن تان تقویت شود.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، مصرف گریپ فورت، عسل، کیوی، پرتقال، انجیر، خرما موجب هوشیاری ذهن فرد میشود.آهن از جمله مواد معدنی بسیار مهم در افزایش حافظه است وقتی آهن بدن کم باشد قدرت یادگیری، تمرکز و توجه کاهش پیدا میکند.
کمبود آهن موجب میشود که فرد خیلی زود احساس خستگی کرده و با سر درد و بیحالی مواجه شود و قدرت حفظ مطالب را از دست میدهد. کلسیم، پتاسیم، منیزیم از جمله مواد معدنی هستند که در عملکرد سلولهای عصبی نقش مهمی بر عهده دارند و موادغذایی غنی از این مواد معدنی به هوشیاری ذهن فرد کمک میکند.
مواد غذایی مانند شیر، لبنیات، سیب، زردآلو، موز، گریپفورت، عسل، پرتقال، آلو، گیلاس، توتفرنگی، خرما، سیبزمینی، دانههای روغنی، سبزیهای برگ سبز، ماهی و گوشت غنی از کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند که در بهبود عملکرد سلولهای عصبی نقش عمدهای را بر عهده دارند.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان
کد:
15861
تاریخ نشر:
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
بازدید:
285
ساعت:
9:55 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2
با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4
قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟
۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
5
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6
بهترین خوراکیهای زمستانی و تقویتکننده سیستم ایمنی
۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
7
تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاستهای دانشبنیان و فناوریهای سالم
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
8
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
9
تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
10
غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هورموندرمانی در باشگاههای بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟
دكتر كیمیاگر گفت: این روند میتواند ماهی یک کیلو ب...
رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران
آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...
آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟
محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است
یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه میشود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.
خواص ضد سرطانی هویج
خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
آشنایی با خواص انبه
پایگاه خبری لقمه: میوه انبه جزءمیوه هایی است که برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند
خواص درمانی و آرایشی روغنهای گیاهی
روغنهایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، كتان و سیاهدانه از جمله این روغنها هستند، اما این روغنها چه مزیتی دارند و آیا میتوان آنها را جایگزین مواد یا كرمهای آرایشی كرد؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است