صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
پایگاه خبری لقمه: اگر می خواهید ذهنی قوی داشته باشید از این شش خوراکی بخورید تا ذهن تان تقویت شود.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، مصرف گریپ فورت، عسل، کیوی، پرتقال، انجیر، خرما موجب هوشیاری ذهن فرد میشود.آهن از جمله مواد معدنی بسیار مهم در افزایش حافظه است وقتی آهن بدن کم باشد قدرت یادگیری، تمرکز و توجه کاهش پیدا میکند.
کمبود آهن موجب میشود که فرد خیلی زود احساس خستگی کرده و با سر درد و بیحالی مواجه شود و قدرت حفظ مطالب را از دست میدهد. کلسیم، پتاسیم، منیزیم از جمله مواد معدنی هستند که در عملکرد سلولهای عصبی نقش مهمی بر عهده دارند و موادغذایی غنی از این مواد معدنی به هوشیاری ذهن فرد کمک میکند.
مواد غذایی مانند شیر، لبنیات، سیب، زردآلو، موز، گریپفورت، عسل، پرتقال، آلو، گیلاس، توتفرنگی، خرما، سیبزمینی، دانههای روغنی، سبزیهای برگ سبز، ماهی و گوشت غنی از کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند که در بهبود عملکرد سلولهای عصبی نقش عمدهای را بر عهده دارند.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان
کد:
15861
تاریخ نشر:
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
بازدید:
29
ساعت:
9:55 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
3
قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟
۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5
بهترین خوراکیهای زمستانی و تقویتکننده سیستم ایمنی
۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
6
تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاستهای دانشبنیان و فناوریهای سالم
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
7
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
8
تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
9
غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
10
لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بستهبندی در رومشکان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید
دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...
چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟
پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...
خواص کشمش
مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
10 توصیه برای بالا بردن قدرت باروری
چند وقتی است که دلتان میخواهد بچهدار شوید اما هنوز قسمت نشده است؟ باید بدانید که برای پدر یا مادر شدن باید تغییراتی در تغذیه و سبک زندگیتان ایجاد کنید.
ترفندهایی برای کالریزدایی از هر وعدهی غذایی
در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالریهای دریافتی در هر وعدهی غذایی را عنوان میکنیم که کمک زیادی به خوشاندامی شما میکند.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی
متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل میشود اما در موارد زیادی گوشتهای یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش میروند.
تغذیه مناسب برای جلوگیری از کیست سینه
چه بخوریم و چطور زندگی كنیم تا حتی به دلیل تغییرات هورمونی دوران بارداری هم سینههایمان كیستساز نشوند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است