شیوه‌های سنتی پخت نان در آلمان ثبت جهانی یونسکو می‌شوند


دولت آلمان قصد دارد ده‌ها شیوه‌ پخت سنتی نان در این کشور را در فهرست میراث معنوی یونسکو به ثبت برساند.

به گزارش لقمه، دولت آلمان در نظر دارد ده‌ها شیوه‌ پخت سنتی نان در این کشور را که در مناطق مختلف این کشور رواج داشته و بیشتر آنها چند قرن قدمت دارند در فهرست میراث معنوی سازمان یونسکو به ثبت برساند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در برخی از نانوایی‌های سنتی آلمان بویژه در شرق این کشور هنوز بیش از 20 نوع مختلف نان پخت می‌شود و نحوه پخت هر یک از آنها طی قرن‌ها از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است.

البته در دهه‌های اخیر با افزایش تولید نان به شیوه صنعتی و رواج زندگی شهری تمایل مردم آلمان به نان‌های سنتی کاهش یافته است و حال نانوایان آلمانی امیدوارند با ثبت شیوه‌های پخت نان سنتی این کشور در فهرست میراث معنوی سازمان یونسکو، پخت نان سنتی در این کشور دوباره رونق بگیرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4572 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد بازدید: 3164 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
4 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
6 هدیه بردن برای نوعروس ها، یکی از رسوم شب چله+گزارش ویدئویی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
7 صادرکنندگان میوه از موانعشان با رییس جمهور سخن گفتند ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
8 تلاش عاجل سازمان ملل به منظور بازگشایی بنادر اوکراین برای عبور غلات ۱۴۰۱ جمعه ۱۳ خرداد
9 کدام کشورها دوشنبه را عید سعید فطر اعلام کردند؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
10 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
11 برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.