به گزارش لقمه، خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: بهترین زمان برای استفاده از چای سبز و سیاه یک الی 2 ساعت قبل یا بعد از غذا بوده چرا که غذاهای چرب تقریبا مدت هضم شدنشان دو الی چهار ساعت زمان برده و خوردن چای بلافاصله بعد از غذا از عادات بد غذایی تلقی میشود. رحمانی به افراد توصیه کرد: چای سبز و سیاه نباید به همراه غذاهای گوشتی استفاده شود زیرا موجب بروز تداخل و کاهش جذب آهن در بدن میشود.وی افزود: برخی از افراد از چای سبز و سیاه به عنوان لاغر شدن و کاهش وزن استفاده میکنند و هیچ دلیل علمی وجود ندارد که ثابت کند این کار درست باشد چرا که کم شدن کالری دریافتی در مقایسه با کالری مصرفی است که بیشترین نتیجه کاهش وزن مورد انتظار را به همراه میآورد. بازگشت به صفحه نخست