شربت انار نوشیدنی مفید در ماه رمضان


مسئول كارگروه پژوهش طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: روزه دارانی كه به تجمع صفرا در معده با علائمی مانند مزه تلخ دهان و تهوع در ماه مبارك رمضان مبتلا هستند می‌توانند در وعده سحر با مصرف شربت انار، این مشكل را برطرف كنند.

به گزارش لقمه، دكتر روجا رحیمی افزود: مبتلایان به تجمع صفرا در معده باید از خوردن غذاهای بسیار چرب و شیرین در وعده سحر پرهیز كنند.

وی خاطرنشان كرد: این افراد در وعده سحر بهتر است از چاشنی‌هایی مانند آبلیمو، رب انار، آبغوره، سماق و همچنین شربت زرشك و انار، استفاده كنند؛ آش آلو و آلوی خیسانده نیز برای این افراد بسیار مناسب است. مسواك زدن بعد از صرف سحری و اجتناب از نوشیدن چای پررنگ، غذاهای بسیار داغ و غذاهای تند و ادویه دار در وعده سحر از دیگر توصیه‌های مسئول كارگروه پژوهش طب سنتی وزارت بهداشت برای حفظ سلامت بدن در ایام ماه مبارك رمضان به شمار می‌رود. رحیمی گفت: درصورت تجمع بلغم در معده نیز با علائم نفخ شكم، عدم تشنگی، اشتهای كم، میل به غذاهای تند و تیز باید از مصرف غذاهای چرب وخمیری مانند ماكارونی و آش رشته در وعده سحر پرهیز كرد.

وی با بیان اینكه رازیانه، انیسون و تخم كرفس برای این افراد مفید است، افزود: این افراد می‌توانند این بذرها را پودر كرده و به‌صورت جداگانه یا مخلوط با یكدیگر به میزان یك قاشق مرباخوری همراه با شكر در وعده سحر میل كنند؛ مویز هم برای این افراد مفید است. مسئول كارگروه پژوهش طب سنتی وزارت بهداشت، ادامه داد: گوشت كبك پخته شده با ادویه‌ای مانند شوید، زیره و دارچین نیز از جمله غذاهای مفید برای این افراد است. رحیمی درباره افراد مبتلا به رفلكس (بازگشت اسید از معده) نیز گفت: این افراد باید از خوردن غذاهای نفاخ (بادآور) مانند ماكارونی و چرب پرهیز كنند. این افراد باید دوغ و نوشابه نخورند و از پرخوری پرهیز كنند و پس از صرف غذا نیز حداقل تا نیم ساعت از خوابیدن و دراز كشیدن پرهیز كنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آرمان

کد: 4607 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳ مرداد بازدید: 3097 ساعت: 1:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان خانگی و فوری گرمازدگی با ۱۰ نوشیدنی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
2 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
3 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
4 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
6 یافته های جدید درباره نوشیدنی های رژیمی ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
9 برای کاهش درد مفاصل چه نوشیدنی هایی مناسب است ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد
10 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
11 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت