پرورش اردک در اراضی شالیزاری سوادکوه


مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه از پرورش اردک در اراضی شالیزاری روستای رییس کلای لفور این شهرستان خبر داد.

به گزارش لقمه، علیرضا مرادیان اظهار کرد: توسعه پرورش اردک در اراضی شالیزاری از فنون اجرا شده در پروژه توسعه مشارکتی فناوری(PTD) است.

وی ادامه داد: کاهش مصرف سموم کشاورزی با اجرای پروژه‌های مدیریت تلفیقی آفات، گامی در جهت ایجاد محیط سالم و تولید محصول است.

مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه افزود: در این راستا پروژه توسعه مشارکتی فناوری (PTD) یکی از فنونی است که در اراضی شالیزاری روستای رییس کلای این شهرستان با پرورش اردک صورت می‌گیرد.

مرادیان، کنترل علف‌های هرز مزرعه برنج، کاهش جمعیت کرم ساقه خوار برنج، کمک فضولات اردک برای حاصلخیزی خاک، کاهش مصرف سموم شیمیایی و کمک به اقتصاد خانوار روستایی و کسب درآمد از فروش آن را از جمله محاسن پرورش اردک در اراضی شالیزاری برشمرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4635 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد بازدید: 2850 ساعت: 11:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف چه مقدار قهوه کشنده است محققان می‌گویند قهوه در صورتی که در حد اعتدال مصرف شود یک داروی بی‌خطر است و در مقابل مصرف بیش از اندازه آن برابر با مرگ است.
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: آخرین تعیین نرخ خرید تضمینی برنج به عنوان دومین محصول پرمصرف کشور مربوط به سال ۱۴۰۰ است که رسانه‌ای و اعلام نشد.
سوزاندن چربی شکم با آب انار نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‎تواند چربی دور شکم را کاهش دهد.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.