از سال آینده،
برچسب اصالت محصولات غذایی اجباری می‌شود


معاون غذا سازمان غذا و دارو اعلام كرد: نصب برچسب اصالت و كد رهگیری فراورده های آرایشی، بهداشتی، دارویی و غذایی از ابتدای سال آینده به منظور اطلاع رسانی به مصرف كنندگان اجباری می شود.

به گزارش لقمه، بهروز جنت افزود: بانك اطلاعاتی عوارض ناخواسته محصولات آرایشی و بهداشتی نیز با هدف پیشگیری و به منظور سیاستگذاری راه اندازی می شود.

وی ادامه داد: عوارض ناخواسته محصولات آرایشی و بهداشتی در مركز مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت به منظور اطلاع رسانی به مصرف كنندگان ثبت می شود.

معاون غذا سازمان غذا و دارو خاطرنشان كرد: هم اكنون پیشرفت صنایع آرایشی و بهداشتی كشور در حدی است كه می توانیم با رقبای خارجی كه در منطقه فعالیت می كنند، رقابت كنیم.

جنت تصریح كرد: بسیاری از این فراورده ها مانند ضد چروك ها بجز آثار پیشگیری كننده، اثر درمانی دارند.

وی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو به دنبال راه اندازی سامانه نظارت و بازرسی از كارخانه ها به صورت آنلاین است كه این اطلاعات به صورت چك لیست هایی -فهرست ها - تهیه و بر اساس آن ارزیابی ها صورت می گیرد.


نقل از :ايرنا

کد: 474 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۸ آبان بازدید: 3567 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
2 قاچاق رسمی نوشت افزار بی کیفیت خارجی با برچسب ایرانی ۱۴۰۰ شنبه ۲۰ شهريور
3 اختلاف قابل توجه قیمت میوه در بازار و مغازه‌ها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
4 مردم مواد غذایی دارای برچسب اصالت خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5 کالاهای بدون قیمت باید به همان نرخ قبلی فروخته شوند ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
6 بزرگترین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 بدعت دقیقه نودی نعمت زاده در قیمت‌گذاری کالاها/ افزایش رانت و تبانی یا ایجاد فضای رقابتی!! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
8 فروشگاه ها برچه اساسی 50 درصد تخفیف می دهند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
9 حذف برچسب قیمت، گران‌فروشی را بیشتر نمی‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 ۷ بلایی که شکر بر روی بدن می‌آورد ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
11 نشانه آبلیموی طبیعی را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ممنوعیت فروش بستنی و آب میوه در خیابان ممنوع شدن فروش بستنی و آب میوه در حاشیه خیابانها، ...

  سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر فست فودها جزئی از زندگی این روزهای ما شده و با وجو...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زیباتر شدن با توت فرنگی‌های هوس‌انگیز توت‌فرنگی‌های قرمز و زیبا به شما چشمک می‌زنند و شما را وسوسه می‌کنند که دست خالی به منزل نروید، اما باید بدانید که این میوه خوش‌رنگ علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند به عنوان ماده اولیه انواع کرم‌ها و ماسک‌های زیبایی که می‌توانید خود در منزل تهیه ‌کنید مورد استفاده قرار بگیرد.
چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟! آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
چاقی مرگ چیست؟ شاخص توده بدنی(BMI) یکی از رایج‌ترین روش‌هایی است که برای تعیین وزن مطلوب به کار می‌رود.