اختلاف قابل توجه قیمت میوه در بازار و مغازه‌ها


پایگاه خبری لقمه: قیمت میوه در میادین و سطح شهر تفاوت قابل توجهی با یکدیگر دارند و همچنان برخی از واحدهای صنفی از ارائه فاکتور و نصب برچسب قیمت خودداری می‌کنند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایسنا، بررسی بازار میوه نشان از آن دارد که همچنان قیمت میادین و سطح شهر تفاوت قابل توجهی با یکدیگر دارند و از سوی دیگر با وجود نظارت و اعمال جریمه از سوی دستگاه‌های نظارتی، همچنان برخی از واحدهای صنفی از ارائه فاکتور و نصب برچسب قیمت خودداری می‌کنند.

 
یکی از اقلام پرمصرف سفره ایرانی‌ها، میوه و سبزی‌جات است که از ابتدای سال گذشته با افزایش نرخ تورم، رشد قیمت ارز و افزایش هزینه‌های تمام شده تولید و عرضه، همچون دیگر اقلام مصرفی خانوار رشد قیمت قابل توجهی به خود گرفتند.
 
بررسی قیمت انواع میوه حکایت از آن دارد که قیمتها تغییر آنچنانی در چند روز گذشته نداشته و کمبودی در بازار میوه وجود ندارد، اما همچنان برخی از افراد برای کسب سود بیشتر، قیمتهای قابل توجهی را برای میوه در سطح شهر اعلام می‌کنند و از سوی دیگر قیمت محصولات را درج نمی‌کنند.
 
در حال حاضر قیمت انواع میوه در میادین اصلی توزیع‌کننده میوه به صورت عمده در انواع و کیفیت‌های مختلف، به شرح زیر است:
 
انبه کیلویی ۱۴ تا ۲۲ هزار تومان، انجیر زرد کیلویی ۶ تا ۱۰ هزار تومان، انجیر سیاه کیلویی ۵ تا ۱۰ هزار تومان، انگور رطبی کیلویی ۴ تا ۷ هزار تومان، انگور صاحبی کیلویی ۵ تا ۱۰ هزار تومان، انگور عسکری کیلویی ۵ تا ۷ هزار تومان، آلبالو تخم خارجی کیلویی ۶ تا ۱۰ هزار تومان، آلبالو رسمی کیلویی ۶ تا ۱۰ هزار تومان، آلو سانترال کیلویی ۵ تا ۹ هزار تومان، آلو سیاه کیلویی ۳ تا ۸ هزار تومان، آلو شابلون کیلویی ۴ تا ۸ هزار تومان، آلو قطره طلا کیلویی ۳ تا ۸ هزار تومان، توت فرنگی کرج کیلویی ۷ تا ۱۷ هزار تومان، خربزه کیلویی ۱.۵ تا ۳ هزار تومان، خیار رسمی و گلخانه‌ای کیلویی۱.۵ تا ۳.۵ هزار تومان، سیب گلاب کیلویی ۳.۵ تا ۱۰ هزار تومان، شلیل انجیری کیلویی ۴ تا ۸ هزار تومان، شلیل سفید کیلویی ۸ تا ۱۵ هزار تومان، شلیل شبرنگ کیلویی ۶ تا ۱۰ هزار تومان، شلیل شبرنگ سیبی کیلویی ۵ تا ۱۰ هزار تومان، طالبی کیلویی ۱.۵ تا ۲.۵ هزار تومان، گلابی کیلویی ۸ تا ۱۴ هزار تومان، گیلاس تکدانه کیلویی ۱۴ تا ۲۱ هزار تومان، گیلاس صورتی کیلویی ۵ تا ۹ هزار تومان، موز کیلویی ۹ تا ۱۱ هزار تومان، هلو انجیری کیلویی ۵ تا ۱۲ هزار تومان، هلو هسته جدا کیلویی ۴ تا ۱۰ هزار تومان و هندوانه  کیلویی۴۰۰ تا هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.
 
این در حالی است که در شهر در سطح مغازه‌های خرده‌فروشی به طور میانگین قیمت هر کیلوگرم سیب ترش و سیب گلاب ۶ هزار و ۸۰۰ تومان، آلبالو رسمی ۱۰ هزار و ۵۰۰، هلو هسته جدا ۱۰ هزار و ۸۰۰، خیار بوته‌ای ۲ هزار و ۷۰۰، گوجه‌فرنگی ۳ هزار و ۳۰۰، انبه پاکستانی ۱۹ هزار، انگور عسکری ۱۰ هزار و ۵۰۰، هندوانه ۹۵۰، موز ۱۱ هزار و ۵۰۰، انجیر  سیاه ۱۲ هزار و ۵۰۰ و آناناس دانه‌ای ۳۶ هزار تومان است.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14046 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد بازدید: 688 ساعت: 1:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آغاز ذخیره میوه شب عید/ خرید تضمینی به نفع است ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
2 قیمت میوه های تابستانی کاهش می یابد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 میوه خشک منبع سالمی از مواد مغذی و کالری ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
4 کاهش تورم مواد غذایی در عین افزایش قیمت‌ها! ۱۳۹۸ يکشنبه ۲ تير
5 لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
6 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
7 عرضه مرغ تنظیم بازاری در میادین اصلی کافی نیست ۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ فروردين
8 قیمت مرغ تا اطلاع ثانوی اعلام نمی‌شود/ نابسامانی در نرخ مرغ ۱۳۹۷ دوشنبه ۱ بهمن
9 کاهش قیمت موز و گوجه و سیب زمینی ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
10 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.