کاهش مصرف شیر درجه‌ای از سوء تغذیه محسوب می‌شود


یک کارشناس تغذیه معتقد است: کاهش مصرف شیر درجه ضعیفی از سوء تغذیه محسوب می‌شود.

به گزارش لقمه، مریم شیرمستی گفت: شیر به عنوان یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود که حذف آن سلامت افراد را به خطر می‌اندازد.

وی شیر را منبع غنی کلسیم دانست و ادامه داد: کلسیم یکی از مهمترین مواد معدنی مورد نیاز بدن است که همه افراد در هر محدوده سنی به آن نیاز دارند.

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف کلسیم در افراد بزرگسال و سالمندان مانع پوکی استخوان و ریزش مو می شود و در استحکام ناخن‌ها نیز نقش دارد.

شیرمستی افزود: دریافت میزان کافی شیر برای کودکان و نوجوانان نیز ضروری است و به رشد قدی آنها کمک می کند.

وی خاطرنشان کرد: شیرعلاوه بر کلسیم منبع غنی از پروتئین و ویتامین‌های گروه B است و به تامین سایر مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن نیز کمک می‌کند.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه شیر طبع سرد دارد و ممکن است دستگاه گوارش برخی افراد را با مشکل مواجه کند، یادآوری کرد: بهتر است شیر را به صورت گرم میل کرد و یا به ازاء هر لیوان یک قاشق گلاب به آن اضافه کرد.

شیرمستی تصریح کرد: مصرف شیر برای همه اقشار جامعه ضروری است و برای زنان باردار و حتی ورزشکاران نیز مصرف آن توصیه می شود.

وی اظهار داشت: شیر را به هیچ وجه نباید از وعده های غذایی حذف کرد و حذف آن سلامت کلی جمعیت آینده کشور را به خطر می‌اندازد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4831 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۵ مرداد بازدید: 2427 ساعت: 12:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
7 ماده غذایی برای مبارزه با چربی های شکم امروزه بیماری های التهابی و چاقی موضعی شکم افزایش پیدا کرده است که بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است مواردی که در زیر ذکر می شود در کاهش التهابات و کاهش چربی شکم موثر است در صورتی که از این مواد غذایی استفاده کنید و ورزش روزانه را با آن همراه کنید چربی موضعی شکم شما کاهش پیدا می کند.