‌مصرف گوشت بوقلمون، ایمن‌کننده بدن در برابر بیماری‌ها


معاون بهبود امور دام جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از تولید سالانه 250 تن گوشت بوقلمون در استان خبر داد.

به گزارش لقمه، برزو هیبتیان با اشاره به فعالیت سه واحد پرورش بوقلمون در استان، از تولید سالانه 250 تن گوشت بوقلمون در چهارمحال و بختیاری خبر داد.

وی با اشاره به تولید سنتی بوقلمون در استان، تصریح کرد: همچنین بیش از 150 تن گوشت بوقلمون نیز سالانه به شیوه سنتی توسط روستاییان و عشایر استان تولید می شود.

هیبتیان به تولید سالانه 18هزارتن گوشت بوقلمون در کشور اشاره کرد و افزود: استان اصفهان در تولید این گوشت مقام اول را در کشور دارد.

به گفته وی، مصرف سرانه بوقلمون در ایران به ازای هر نفر در سال 200 گرم است، در حالی که مصرف سرانه آن در اروپا و آمریکا به ازای هر نفر در سال چهار کیلوگرم است.

هیبتیان تولید گوشت بوقلمون در جهان را سالانه پنج میلیون تن دانست و تصریح کرد: بزرگترین تولید کننده گوشت بوقلمون در جهان آمریکا با تولیدحدود 2.56 میلیون تن است.

وی به بیان خواص گوشت بوقلمون پرداخت و گفت: سدیم موجود در گوشت بوقلمون از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری کرده و باعث تنظیم فشارخون می‌شود، همچنین سدیم عامل جذب کلسیم و فسفر در بدن است.

به گفته وی، روی موجود در گوشت آن نیز ضد سرماخوردگی است و باعث تنظیم سن بلوغ و هورمون مردانه در افراد می‌شود، همچنین مصرف این گوشت از پیری زود‌رس جلوگیری می‌کند.

فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر گوشت میگو است

کارشناس تغذیه امور دام جهادکشاورزی استان نیز در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: استفاده از گوشت بوقلمون چند سالی است که در کشور ما افزایش یافته و اغلب آن را در قفسه مواد پروتئینی فروشگاه‌های بزرگ به صورت تکه‌های ران و سینه بسته‌بندی شده یا به صورت درسته در برخی مغازه‌های عرضه‌کننده گوشت مرغ دیده می‌شود.

عبدالله رییسی افزود: بوقلمون پرنده‌ای از نژاد قرقاولان و بزرگ‌ترین و سنگین‌وزن‌ترین پرنده خانگی است که 65 درصد گوشت آن سفید و در ناحیه سینه و 35 درصد آن تیره و در ناحیه ران‌ها قرار دارد، همچنین هریک از این گوشت‌ها از نظر طعم و مزه باهم متفاوت هستند، گوشت سینه و بال‌ها سفید و لذیذ و از نظر مزه شبیه گوشت گوساله است و گوشت قرمز آن که اغلب در ران‌ها یافت می‌شود، بسیار نرم و طعمی شبیه گوشت پرندگان وحشی یا شکاری دارد.

به گفته وی، گوشت بوقلمون بدون پوست به طور طبیعی چربی کمی دارد و در هر 100 گرم آن تنها یک گرم چربی موجود است، همچنین تقریبا تمامی چربی بوقلمون در پوست آن قرار دارد و گوشت تیره رنگ آن نیز چربی بیشتری نسبت به گوشت سفید آن دارد، بنابراین افراد مبتلا به چربی خون بالا بهتر است از گوشت سفید سینه این پرنده استفاده کنند.

رییسی با اشاره به سرشار بودن گوشت بوقلمون از فسفر، تصریح کرد: باتوجه به اینکه 80 درصد عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر است، آزمایشات نشان می دهد فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر گوشت میگو است.

وی خاطرنشان کرد: گوشت بوقلمون به دلیل عدم وجود چربی میان بافتی حجم آن به هنگام پخت برخلاف سایر گوشت‌ها کم نمی‌شود، همچنین به خاطر‌داشتن پروتئین بالا وحداقل چربی اشباح، کم‌ترین سطح کلسترول و مقدار چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمزاز اهمیت زیادی برخوردار است.

رییسی به ویتامین های موجود در گوشت بوقلمون اشاره و اظهار کرد: گوشت این پرنده دارای ویتامین های آ، ب، ب1 ، ب3 ، ب6 ، ب12 و املاحی چون سلینیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم واسیدآمینه تربیتوفان است، همچنین وجود این اسید آمینه در بدن از بروز افسردگی و ام اس جلوگیری می‌کند و باعث ایجاد آرامش و شادابی در فرد می‌شود و در درمان بی‌خوابی و مرمت سلول‌های ماهیچه‌ای، پوست، مو و ناخن تاثیر بسزایی دارد.

به گفته وی، تحقیقات نشان می‌دهد ویتامین‌ها و املاح موجود در گوشت بوقلمون، بدن انسان را برای مقابله با انواع سرطان بخصوص سرطان سینه و پروستات ایمن می‌کند، همچنین مصرف این گوشت به همراه قارچ و گوجه‌فرنگی خاصیت ضد سرطانی آن را افزایش می‌دهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4841 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۶ مرداد بازدید: 2163 ساعت: 2:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش استرس با این خوراکی ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
2 طرز تهیه بوقلمون شکم پر و فوت وفن آن ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
3 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
4 فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
5 3 دستور پخت غذای خوشمزه برای بیماران دیابتی ۱۳۹۳ شنبه ۳ خرداد
6 ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن
7 بی‌میلی جنسی میانسالی با کدام جوشانده درمان می‌شود؟ ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
8 9 غذا در یک کنسرو +عکس ۱۳۹۲ شنبه ۷ دي
9 بوقلمون بریانی شکم پر با انجیر و سیب زمینی، شام شب کریسمس ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي
10 صبحانه‌هایی که آدم را خوش اخلاق می‌کنند ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
11 بریانی گوشت بوقلمون؛ غذای پاییزی کم چرب و پر حجم ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  «تخم‌شربتی» را درست مصرف کنید تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.