بریانی گوشت بوقلمون؛ غذای پاییزی کم چرب و پر حجم


این غذا پاییزی با گوشت کم چرب بوقلمون و پوره سیب زمینی تهیه می شود و بسیار پرحجم است.

•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه: 40 دقیقه
•    زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

•    680 گرم سیب زمینی شیرین
•    2 حبه سیر رنده شده
•    1/4   پیمانه شیر کم چرب
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    340 گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخ‌کرده)
•    نصف پیمانه پیاز خرد شده
•    1 1/4 پیمانه کدو سبز خرد شده
•    یک پیمانه هویج خرد شده
•    نصف پیمانه ذرت کنسروی
•    1/4 پیمانه آب
•    225 گرم سس گوجه فرنگی
•    دو قاشق غذاخوری سس فلفل
•    دو قاشق چایخوری مریم گلی
•    1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید. در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود 15 تا 20 دقیقه) از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند. روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.

2. در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود. کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا 10 دقیقه نیم جوش بماند.

3. سس یا رب گوجه فرنگی، سس فلفل، مریم گلی و فلفل را اضافه به مخلوط بوقلمون کنید. مواد را داخل ظرف سوقله بریزید. روی آن پوره سیب زمینی شیرین را بریزید.

4. به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود.

ارزش غذایی

•    کالری: 268
•    چربی: 1 گرم
•    کلسترول: 42 میلی گرم
•    کربوهیدرات: 41 گرم
•    فیبر: 7 گرم
•    پروتئین: 24 گرم
•    سدیم: 824 میلی گرم



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5419 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان بازدید: 4456 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه‌ بریونی؛ غذای محلی اصفهان ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
2 بوقلمون بریانی شکم پر با انجیر و سیب زمینی، شام شب کریسمس ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي
3 7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير
4 آشنایی با 18 غذای نذری در شهرهای ایران ۱۳۹۱ شنبه ۴ آذر
5 نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها ۱۳۹۱ يکشنبه ۹ مهر
6 مرغ بریان را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۱ يکشنبه ۲ مهر
7 مرغ شكم ‌پر بدون نیاز به فر ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۰ اسفند
8 چاق‌ترین مرد جهان / ‌تصویر ۱۳۹۰ دوشنبه ۲۴ بهمن
9 بریانی گوشت ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۷ دي
10 بریانی سبزیجات با دستور سرآشپز لقمه ۱۳۹۰ دوشنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.