دستور پخت پای سبزیجات؛ غذایی رژیمی و تابستانی


پای سبزیجات غذایی سبک است که در تابستان نیز بسیار مناسب است و غذایی رژیمی نیز محسوب می شود.

مواد اولیه :

هویج دو عدد

سیب‌زمینی دو عدد

كدو و بادنجان از هر كدام دو عدد

رب گوجه‌فرنگی یك قاشق سوپخوری

آویشن و ادویه كاری یك قاشق چایخوری

جعفری خرد شده یك قاشق سوپخوری

پنیر گودا رنده شده 200 گرم

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

سس گوجه‌فرنگی به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم



طرز تهیه

هویج‌ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم كرده و به حالت مورب، بندانگشتی خرد می‌كنیم. سیب‌زمینی، كدو و بادنجان را نیز به همین ترتیب خرد می‌نماییم. هویج و سیب‌زمینی را بخارپز كرده، كدو و بادنجان را در كمی روغن سرخ می‌كنیم. رب گوجه‌فرنگی را به همراه آویشن، ادویه كاری، نمك و فلفل در روغن تفت می‌دهیم، سپس هویج، سیب‌زمینی، كدو و بادنجان را به آن افزوده و مخلوط می‌كنیم. فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد روشن می‌كنیم.

كف قالب گرد 25 سانتی‌متری را با روغن چرب نموده، نیمی از خمیر پای را داخل قالب پهن كرده و آن را تا لبه قالب بالا می‌آوریم و به وسیله چنگال سوراخ‌هایی روی خمیر ایجاد می‌كنیم. سطح خمیر را با سس گوجه‌فرنگی، كمی پنیرگودا و آویشن پوشانده، سپس مخلوط سبزیجات را به همراه جعفری روی آن ریخته و مابقی پنیر را روی مواد می‌ریزیم. باقیمانده خمیر را با وردنه روی سطح صاف باز نموده، لبه‌های آن را با آب مرطوب كرده و خمیر را روی سبزیجات گذاشته، لبه‌های آن را به هم چسبانده و فرم می‌دهیم. زرده تخم‌مرغ و محلول زعفران را مخلوط كرده و به وسیله قلم‌مو روی خمیر را با این مواد زرین می‌كنیم.

پای سبزیجات را به مدت 40 الی 45 دقیقه در طبقه وسط فر می‌گذاریم تا پخته شود.



مواد لازم برای خمیر پای

آرد گندم سه و نیم پیمانه

شیر یك پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

ماست چكیده 150 گرم

بیكینگ‌پودر یك قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ یك عدد

محلول زعفران به میزان لازم

نمك 1/4 قاشق چایخوری



طرز تهیه خمیر پای

بیكینگ پودر، نمك و آرد را مخلوط نموده و الك می‌كنیم. ماست، شیر و روغن مایع را به آرد افزوده و ورز می‌دهیم تا خمیر درست شود، اگر ماست كاملا چكیده نباشد ممكن است خمیر چسبنده شود، در این حالت كمی آرد به مواد اضافه كرده تا چسبندگی از بین برود.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 4890 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور بازدید: 3643 ساعت: 5:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
7 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت