مواد اولیه : هویج دو عدد سیبزمینی دو عدد كدو و بادنجان از هر كدام دو عدد رب گوجهفرنگی یك قاشق سوپخوری آویشن و ادویه كاری یك قاشق چایخوری جعفری خرد شده یك قاشق سوپخوری پنیر گودا رنده شده 200 گرم نمك و فلفل سیاه به میزان لازم سس گوجهفرنگی به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه هویجها را از وسط به چهار قسمت تقسیم كرده و به حالت مورب، بندانگشتی خرد میكنیم. سیبزمینی، كدو و بادنجان را نیز به همین ترتیب خرد مینماییم. هویج و سیبزمینی را بخارپز كرده، كدو و بادنجان را در كمی روغن سرخ میكنیم. رب گوجهفرنگی را به همراه آویشن، ادویه كاری، نمك و فلفل در روغن تفت میدهیم، سپس هویج، سیبزمینی، كدو و بادنجان را به آن افزوده و مخلوط میكنیم. فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن میكنیم. كف قالب گرد 25 سانتیمتری را با روغن چرب نموده، نیمی از خمیر پای را داخل قالب پهن كرده و آن را تا لبه قالب بالا میآوریم و به وسیله چنگال سوراخهایی روی خمیر ایجاد میكنیم. سطح خمیر را با سس گوجهفرنگی، كمی پنیرگودا و آویشن پوشانده، سپس مخلوط سبزیجات را به همراه جعفری روی آن ریخته و مابقی پنیر را روی مواد میریزیم. باقیمانده خمیر را با وردنه روی سطح صاف باز نموده، لبههای آن را با آب مرطوب كرده و خمیر را روی سبزیجات گذاشته، لبههای آن را به هم چسبانده و فرم میدهیم. زرده تخممرغ و محلول زعفران را مخلوط كرده و به وسیله قلممو روی خمیر را با این مواد زرین میكنیم. پای سبزیجات را به مدت 40 الی 45 دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم تا پخته شود. مواد لازم برای خمیر پای آرد گندم سه و نیم پیمانه شیر یك پیمانه روغن مایع نصف پیمانه ماست چكیده 150 گرم بیكینگپودر یك قاشق سوپخوری زرده تخممرغ یك عدد محلول زعفران به میزان لازم نمك 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه خمیر پای بیكینگ پودر، نمك و آرد را مخلوط نموده و الك میكنیم. ماست، شیر و روغن مایع را به آرد افزوده و ورز میدهیم تا خمیر درست شود، اگر ماست كاملا چكیده نباشد ممكن است خمیر چسبنده شود، در این حالت كمی آرد به مواد اضافه كرده تا چسبندگی از بین برود.بازگشت به صفحه نخست