دستور پخت پای سبزیجات؛ غذایی رژیمی و تابستانی


پای سبزیجات غذایی سبک است که در تابستان نیز بسیار مناسب است و غذایی رژیمی نیز محسوب می شود.

مواد اولیه :

هویج دو عدد

سیب‌زمینی دو عدد

كدو و بادنجان از هر كدام دو عدد

رب گوجه‌فرنگی یك قاشق سوپخوری

آویشن و ادویه كاری یك قاشق چایخوری

جعفری خرد شده یك قاشق سوپخوری

پنیر گودا رنده شده 200 گرم

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

سس گوجه‌فرنگی به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم



طرز تهیه

هویج‌ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم كرده و به حالت مورب، بندانگشتی خرد می‌كنیم. سیب‌زمینی، كدو و بادنجان را نیز به همین ترتیب خرد می‌نماییم. هویج و سیب‌زمینی را بخارپز كرده، كدو و بادنجان را در كمی روغن سرخ می‌كنیم. رب گوجه‌فرنگی را به همراه آویشن، ادویه كاری، نمك و فلفل در روغن تفت می‌دهیم، سپس هویج، سیب‌زمینی، كدو و بادنجان را به آن افزوده و مخلوط می‌كنیم. فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد روشن می‌كنیم.

كف قالب گرد 25 سانتی‌متری را با روغن چرب نموده، نیمی از خمیر پای را داخل قالب پهن كرده و آن را تا لبه قالب بالا می‌آوریم و به وسیله چنگال سوراخ‌هایی روی خمیر ایجاد می‌كنیم. سطح خمیر را با سس گوجه‌فرنگی، كمی پنیرگودا و آویشن پوشانده، سپس مخلوط سبزیجات را به همراه جعفری روی آن ریخته و مابقی پنیر را روی مواد می‌ریزیم. باقیمانده خمیر را با وردنه روی سطح صاف باز نموده، لبه‌های آن را با آب مرطوب كرده و خمیر را روی سبزیجات گذاشته، لبه‌های آن را به هم چسبانده و فرم می‌دهیم. زرده تخم‌مرغ و محلول زعفران را مخلوط كرده و به وسیله قلم‌مو روی خمیر را با این مواد زرین می‌كنیم.

پای سبزیجات را به مدت 40 الی 45 دقیقه در طبقه وسط فر می‌گذاریم تا پخته شود.



مواد لازم برای خمیر پای

آرد گندم سه و نیم پیمانه

شیر یك پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

ماست چكیده 150 گرم

بیكینگ‌پودر یك قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ یك عدد

محلول زعفران به میزان لازم

نمك 1/4 قاشق چایخوری



طرز تهیه خمیر پای

بیكینگ پودر، نمك و آرد را مخلوط نموده و الك می‌كنیم. ماست، شیر و روغن مایع را به آرد افزوده و ورز می‌دهیم تا خمیر درست شود، اگر ماست كاملا چكیده نباشد ممكن است خمیر چسبنده شود، در این حالت كمی آرد به مواد اضافه كرده تا چسبندگی از بین برود.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 4890 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور بازدید: 3770 ساعت: 5:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
7 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
8 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
9 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
11 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

  در زمستان نارنگی درمانی کنید نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل پاییز و زم...

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت