به گزارش لقمه، پژوهشگران دانشگاه «اوتاگو» کشور نیوزلند، 54 دانشجوی جوان را که به طور کلی میزان اندکی میوه و سبزیجات تازه مصرف می کردند مورد بررسی قرار دادند.
دانش پژوهان دریافتند اگرچه میزان مصرف میوه و سبزیجات در این افراد کم بود اما آنها وجود انرژی زیادی در خود احساس می کردند.
به گفته این محققان، ظاهرا مصرف میزان ویتامین ث با خوردن روزانه دو عدد کیوی عامل این انرژی بوده است. کیوی منبع غنی از ویتامین ث است.
پروفسور «مارگریت ویسرز» از مرکز تحقیقات رادیکال های آزاد دانشگاه اوتاگو و مجری این تحقیقات می گوید: ویتامین ث به فعال سازی آنزیم هایی در بدن کمک می کند که سطوح انرژی سوخت و ساز و مواد شیمیایی مختلف را در مغز ارتقا می دهند.
با این حال محققان تاکید دارند مصرف میزان زیادی ویتامین ث که بیش از نیاز بدن باشد می تواند به آسیب دیدگی و نارسایی کلیه منجر شود.
کیوی دارای ویتامین A ،E، کلسیم،آهن و اسید فولیک است. یک عدد کیوی متوسط ۴۶ کالری انرژی دارد.
کیوی مانند قرص آسپرین موجب رقیق شدن خون شده و از ایجاد پلاک در خون جلوگیری می کند.
این میوه به دلیل خاصیت کاهندگی که بر سطح تری گلیسیرید دارد از غلظت خون می کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته ها جلوگیری می کند.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر