برنج‌های محلی پر محصول تا دو سال آینده معرفی می‌شوند


رییس موسسه تحقیقات برنج از معرفی ارقام برنج هاشمی و طارم پر محصول تا دو سال آینده خبر داد.

به گزارش لقمه، ناصر دواتگر اظهار کرد: از آنجاکه یکی از دلایل مناسب نبودن ترویج ارقام پر محصول در بین شالیکاران نداشتن طعم و بوی مناسب بوده است موسسه تحقیقات پرنج از سه سال گذشته تحقیقات خود را برای تولید و معرفی ارقام کیفی پر محصول شروع کرده است.

وی پیش‌بینی کرد: تا دو سال آینده ارقام کیفی برنج مانند هاشمی و طارم که از عملکرد بالایی برخوردارند و در برابر مشکلاتی مانند خوابیدگی برنج به دلیل بارش باران در هنگام برداشت مقاومت دارند به بازار معرفی می‌شوند.

رییس موسسه تحقیقات برنج ادامه داد: رقم هاشمی پر محصول تا دو سال آینده معرفی می‌شود و در فاصله اندکی پس از آن تحقیقات برای تولید و معرفی طارم نیز تکمیل خواهد شد.

دواتگر تاکید کرد: در صورت تولید و معرفی ارقام پر محصول که ضمن بالا بودن عملکرد آن‌ها در واحد سطح از طعم و بوی مناسبی برخوردارند می‌توان با در نظر گرفتن سیاست‌های حمایتی صحیح خودکفایی پایدار برنج را در آینده‌ای نه چندان دور رقم زد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5027 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ شهريور بازدید: 2475 ساعت: 11:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
6 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
8 تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
9 خرید ۹ میلیون تن گندم تا ۱۲ شهریور سال جاری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
10 راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
11 تولید سالانه ۳۰۰ تن بره موم طبیعی در ایران ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید خوش‌اندام شدن نیاز به اراده و برنامه‌ریزی درست دارد. در این مقاله 15 ماده‌ی غذایی مفید را معرفی می‌کنیم که به چربی سوزی و خوش‌اندامی شما کمک زیادی می‌کنند.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
راه‌های درمان انزال زودرس با طب سنتی انزال زودرس یکی از شایع‌ترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یک‌سوم مردان از این مشکل رنج می‌برند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهم‌ترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب می‌شود.
آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.