برنج‌های محلی پر محصول تا دو سال آینده معرفی می‌شوند


رییس موسسه تحقیقات برنج از معرفی ارقام برنج هاشمی و طارم پر محصول تا دو سال آینده خبر داد.

به گزارش لقمه، ناصر دواتگر اظهار کرد: از آنجاکه یکی از دلایل مناسب نبودن ترویج ارقام پر محصول در بین شالیکاران نداشتن طعم و بوی مناسب بوده است موسسه تحقیقات پرنج از سه سال گذشته تحقیقات خود را برای تولید و معرفی ارقام کیفی پر محصول شروع کرده است.

وی پیش‌بینی کرد: تا دو سال آینده ارقام کیفی برنج مانند هاشمی و طارم که از عملکرد بالایی برخوردارند و در برابر مشکلاتی مانند خوابیدگی برنج به دلیل بارش باران در هنگام برداشت مقاومت دارند به بازار معرفی می‌شوند.

رییس موسسه تحقیقات برنج ادامه داد: رقم هاشمی پر محصول تا دو سال آینده معرفی می‌شود و در فاصله اندکی پس از آن تحقیقات برای تولید و معرفی طارم نیز تکمیل خواهد شد.

دواتگر تاکید کرد: در صورت تولید و معرفی ارقام پر محصول که ضمن بالا بودن عملکرد آن‌ها در واحد سطح از طعم و بوی مناسبی برخوردارند می‌توان با در نظر گرفتن سیاست‌های حمایتی صحیح خودکفایی پایدار برنج را در آینده‌ای نه چندان دور رقم زد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5027 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ شهريور بازدید: 2208 ساعت: 11:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
2 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4 تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
5 خرید ۹ میلیون تن گندم تا ۱۲ شهریور سال جاری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
6 راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
7 تولید سالانه ۳۰۰ تن بره موم طبیعی در ایران ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
8 سیاست دولت واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
9 برگزاری جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی کشور در البرز ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
10 کاهش هزینه سفره مردم با خرید تضمینی گندم و توزیع آرد یارانه‌ای ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
11 بهترین روش برای کنترل اشتها مصرف چربی های سالم است ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت