به گزارش لقمه، ناصر دواتگر اظهار کرد: از آنجاکه یکی از دلایل مناسب نبودن ترویج ارقام پر محصول در بین شالیکاران نداشتن طعم و بوی مناسب بوده است موسسه تحقیقات پرنج از سه سال گذشته تحقیقات خود را برای تولید و معرفی ارقام کیفی پر محصول شروع کرده است. وی پیشبینی کرد: تا دو سال آینده ارقام کیفی برنج مانند هاشمی و طارم که از عملکرد بالایی برخوردارند و در برابر مشکلاتی مانند خوابیدگی برنج به دلیل بارش باران در هنگام برداشت مقاومت دارند به بازار معرفی میشوند. رییس موسسه تحقیقات برنج ادامه داد: رقم هاشمی پر محصول تا دو سال آینده معرفی میشود و در فاصله اندکی پس از آن تحقیقات برای تولید و معرفی طارم نیز تکمیل خواهد شد. دواتگر تاکید کرد: در صورت تولید و معرفی ارقام پر محصول که ضمن بالا بودن عملکرد آنها در واحد سطح از طعم و بوی مناسبی برخوردارند میتوان با در نظر گرفتن سیاستهای حمایتی صحیح خودکفایی پایدار برنج را در آیندهای نه چندان دور رقم زد. بازگشت به صفحه نخست