نکات کلیدی برای مهار چاقی


با زیاد کردن وعده‌های غذایی، نظم دادن به فواصل خوردن و کنترل حجم و کالری مواد، فرصت گرسنگی شدید برای بدن ایجاد نمی‌شود.

به گزارش لقمه، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پرخوری باعث چاقی و اضافه وزن می‌شود و چاقی هم دیابت، سرطان، و سکته را به همراه می‌آورد. بنابراین باید جلوی ورود کالری اضافه به بدن را گرفت.

دکتر سید ضیاءالدین مظهری افزود: افرادی که در فواصل کوتاهی گرسنه می‌شوند و احتیاج به خوردن غذا برای رفع گرسنگی دارند، باید در وهله اول وعده‌های غذایی خود را زیاد کنند و علاوه بر سه وعده غذایی، سه میان وعده را نیز حتماً در برنامه غذا خوردن خود جای دهند اما برخی از افراد صبحانه نمی‌خورند و قبل از ناهار از شیرینی و شکلات‌های گوناگون استفاده می‌کنند که همین امر موجب وارد شدن مقدار زیادی کالری به بدن و در مدت طولانی منجر به چاقی و اضافه وزن فرد می‌شود.

با زیاد کردن وعده‌های غذایی، نظم دادن به فواصل خوردن و کنترل حجم و کالری مواد، فرصت گرسنگی شدید برای بدن ایجاد نمی‌شود.
وی اظهار داشت: افرادی که از چیپس، پفک و فست فود‌ها استفاده می‌کنند باید بدانند که این مواد خاصیت گرسنگی کاذب و مکرر دارند.


نقل از :جام جم

کد: 5126 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 4366 ساعت: 2:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پر کالری ترین خوراکی های دنیا+ عکس ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور
2 مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت
3 كفش‌ هایی كه باعث چاقی‌تان می‌شود؟! ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن ۱۳۹۱ جمعه ۱۴ مهر
5 تاثیر رنگ ها بر اشتها ۱۳۹۱ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادات ممنوعه بعد از صرف غذا به خاطر اینکه باید به معده‌تان فرصتی بدهید تا غذای...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با میان‌وعده‌های مناسب دانش آموزان میوه‌ها و سبزیجات تازه و خشک‌شده، آب‌میوه‌های طبیعی، آجیل‌ها و تخمه‌ها، ساندویچ‌های خانگی، شیر و ... از جمله میان‌وعده‌های مناسب برای دانش‌آموزان است.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
خواص لیمو برای پوست به جای کرم و پمادهای گران قیمت برای پوست، می توان از لیمو استفاده کرد.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.