تاثیر رنگ ها بر اشتها


دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.

به گزارش لقمه، در مطلب زیر نگاهی به اثرات رنگ بر اشتهای شما می اندازیم. اگر تمامی راه ها برای کاهش وزن برایتان بی نتیجه مانده است، بد نیست نگاهی هم به تاثیر رنگ ها بیاندازید، تا شاید بتوانید وزن خود را کم کنید.


تفاوت رنگی اشتها را کنترل می کند

همرنگ بودن ظرف غذای شما و محتویات داخل آن سبب می شود میزان بیشتری از غذا را میل کنید. با توجه به تحقیق انجام شده در دانشگاه کورنل، زمانی که اسپاگتی به همراه سس آلفردو در ظروف سفید سرو می شود، افراد تا ۲۰ درصد اسپاگتی بیشتری میل می کنند. محققین معتقدند که تفاوت رنگی میان غذای شما و ظرف غذا خوریتان باعث می شود تا مغز راحت تر میزان غذا را اندازه گیری کند.



رنگ آبی به کمک شما خواهد آمد


رنگ آبی سبب می شود کمتر غذا بخورید. به اعتقاد دانشمندان این موضوع به دوران بسیار دور برمیگردد؛ زمانی که بسیاری از موادغذایی سمی در طبیعت به رنگ آبی یافت می شدند. بدین ترتیب انسان ها به طور ناخودآگاه و غریزی گرایش کمتری به سمت خوردنی های آبی دارند. سعی کنید آشپزخانه، میز غذا خوری و ظروف غذاخوری خودتان را آبی کنید.


غذاها را با ترتیب رنگی بچینید


به صورت ذهنی غذاها را رنگ بندی کنید و آنهایی که از همه سالم تر هستند را سبز در نظر بگیرید، آنهایی که در درجه کمتری قرار می گیرند را زرد در نظر بگیرید و غذاهایی که برای سلامتی مضر هستند را قرمز بشمارید. سپس در یخچال آشپزخانه، آنهایی که به نظرتان سبز هستند را دم دست قرار دهید و آنهایی که زرد و قرمز می باشند را دور از دسترس اولیه بگذارید. در واقع زمانی که در یخچال را باز می کنید هر چه خوردنی های قرمز کمتری در دید شما باشند، شما رژیم غذایی سالم تری خواهید داشت.




م.ن


نقل از :سالم زي

کد: 1876 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۴ مهر بازدید: 6493 ساعت: 7:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
4 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
6 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
7 رسالت خبرنگار دیده‌بانی واقعیت‌ها و دستاوردها است ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
8 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
9 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
10 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
11 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...