آسکورفیت بخورید! سرما نخورید!


روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا اغلب توصیه می شود. این مقدار معادل حدود 10 پرتقال است و ضمن آنکه هزینه های هنگفتی خواهد داشت با وارد کردن انرژی زیادتر از نیاز موجب چاقی و عوارض دیگر می شود.

به گزارش لقمه، تغییر دما از جمله استرس های طبیعی است که بالاخص در تغییر فصـل و شرایط آب و هوا (پائیز و بهار) بوجود می آید. بدن بطور طبیعی در این شرایط برای مقابله با شرایط استرس، شروع به ترشح هورمونهای استرس می کند. یکی از شاخص ترین این هورمونها کورتیزول می باشد که کمک می کند بدن شرایط استرس را بخوبی تحمل کند.



در کنار مزایای متعدد این هورمون، یکی از عوارض آن سرکوب نسبی سیستم ایمنی است که باعث می شود بدن در مقابل برخی آسیبها، از جمله بیماری های مسری، آسیب پذیر شود.

از سوی دیگر بستن درب و پنجره ها برای تامین شرایط آب و هوای مناسب و متفاوت با هوای بیرون و عدم تهویه محیط های زندگی و تردد باعث می شود عوامل بیماری زا از جمله ویروسها بسیار بیشتر از قبل انسانها را تحت تاثیر قرار دهند.

در این شرایط امکان ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزاهای ویروسی بالاخص به علت سرایت سریع آنها بسیار شایع می شود.



آمار جوامع صنعتی نشان می دهد آنفولانزا به عنوان یکی از علل اصلی غیبت از محیط کار از نظر اقتصادی یکی از آسیب رسان ترین بیماریها است. به همین دلیل و دلایل متعدد دیگر ضرورت دارد به نحو مناسب از بروز این بیماری پیشگیری به عمل آید.

یکی از بهترین روشها که از قدیم الایام درکشور ما جایگاه مهمی داشته استفاده روزانه از مرکبات است.



روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا اغلب توصیه می شود. این مقدار معادل حدود 10 پرتقال است و ضمن آنکه هزینه های هنگفتی خواهد داشت با وارد کردن انرژی زیادتر از نیاز موجب چاقی وعوارض دیگر می شود.

به همین دلیل ضرورت دارد از ترکیبات خالص مثل مکملهای ویتامین C استفاده نمود. در این میان فراورده های طبیعی نقش برجسته ای ایفا می کنند. به عنوان مثال قرص های آسکورفیت با طعم پرتقال و رایحه دلپذیر ضمن آنکه تجربه منحصر به فردی برای استفاده کننده بوجود می آورند، به ازای هر قرص معادل 2 عدد پرتقال ویتامین C طبیعی موردنیاز برای پیشگیری را تامین می کند و با قیمتی ناچیز باعث پیشگیری از سرماخوردگی و... می شود.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5133 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 3905 ساعت: 10:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
7 ماده غذایی برای مبارزه با چربی های شکم امروزه بیماری های التهابی و چاقی موضعی شکم افزایش پیدا کرده است که بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است مواردی که در زیر ذکر می شود در کاهش التهابات و کاهش چربی شکم موثر است در صورتی که از این مواد غذایی استفاده کنید و ورزش روزانه را با آن همراه کنید چربی موضعی شکم شما کاهش پیدا می کند.