ترشی قارچ را با این دستور درست کنید!


پایگاه خبری لقمه: ترشی یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که با انواع غذاها سر سفره ما ایرانیان است. این بار با قارچ یک ترشی خوش طعم و عالی درست کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ترشی یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که با انواع غذاها سر سفره ما ایرانیان است. این بار با قارچ یک ترشی خوش طعم و عالی درست کنید.

 

طرز تهیه ترشی قارچ

مواد لازم:

 

قارچ تازه : یک کیلو گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

شکر : یک قاشق مربا خوری

سیر خرد شده : ۳ حبه

برگ بو : ۲تا ۳ عدد

شوید تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری

آب : ۱۸ پیمانه

روغن گیاهی : نصف پیمانه

سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

 

1-در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

 

2-دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.

 

3-سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.

 

4- ۱۶ پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید.

 

5-با ۳ قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.

 

6-قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید ۳ دقیقه در آن بجوشد.

 

7-بگذارید مواد سرد شود سپس در یخچال قرار دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایران ویج

کد: 10961 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين بازدید: 1718 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
3 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
4 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
5 پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
6 ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان(2) ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
7 یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
8 روش تهیه ترشی پیاز در خانه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
9 این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين
10 آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 2 ۱۳۹۳ سه شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

  عوارض جرم گیری نکردن دندان ها را بدانید جرم­‌های تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.
چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.