صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
بازگشت ارز ترجیحی برای نهادههای دامی و برخی کالاهای اساسی
نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها
استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها
پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: نمک اصلی ترین علت افزایش فشار خون است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، عباسی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه نمک اصلی ترین علت افزایش فشار خون است گفت: به جای نمک، از چاشنی های جایگزین مانند آب لیمو، آب نارنج و آبغوره کم نمک و سبزیهای معطر استفاده کنید.
وی با بیان اینکه امروزه فشار خون بالا یکی از مشکلات بهداشتی در جهان محسوب می شود، اظهار کرد: نمک اصلی ترین علت افزایش فشار خون است.
عباسی تصریح کرد: مصرف نمک زیاد سبب پرفشاری خون شده و در نهایت به بیماری های قلبی عروقی که عامل اول مرگ و میر در کشور است منجر می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه مصرف روزانه نمک در افراد زیر 50 سال 5 گرم است که معادل 2000 میلی گرم سدیم است، گفت: افراد بالای 50سال، بیماران قلبی عروقی و کودکان باید روزانه کمتر از 3 گرم ( معادل1200 میلی گرم سدیم ) مصرف کنند.
عباسی با تاکید بر اینکه سرسفره به غذا نمک نزنید و نمکدان را از سفره و میز غذای حذف کنید گفت: به جای نمک، از چاشنی های جایگزین مانند آب لیمو، آب نارنج و آبغوره کم نمک و سبزی های معطر استفاده کنید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
13982
تاریخ نشر:
۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
بازدید:
2560
ساعت:
1:42 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2
مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد
۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4
چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
5
تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6
ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
7
عوارض خوردن لیموترش با نمک
۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
8
این ده عامل شگفت انگیز میتوانند باعث سنگ کلیه باشند
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9
طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
10
برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد
۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
11
جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هشدارهایی در رابطه با رژ لب
رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...
چای تقلبی چه رنگی است ؟
سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...
ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان
پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلافنظر استاندارد و وزارت بهداشت
قصد داریم وارد روشهای نوین اصالتسنجی شویم و دستگاههای مربوط به آن را پیدا کردهایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمیشود.
گوشت کبابی خوشمزه است اما...
واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پختهاند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس
شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانیها دچار اضافه وزن و چاقی
رییس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماریهای متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است