دستور تهیه پارمیجیانا، خوراک بادنجان ایتالیایی


پارمیجیانا (parmigiana) یک غذای ایتالیایی است که از برش های بادنجان سرخ شده و پنیر پارمزان و سس گوجه فرنگی درست می شود.

به گزارش لقمه، این غذا مختص جنوب ایتالیا است، البته در بعضی جاهای ایتالیا، آن را با گوشت و مرغ و بجای بادنجان با کدو هم درست می کنند.

 

مواد لازم:

•    2 عدد بادنجان متوسط، برش هایی با ضخامت 1 سانتیمتری
•    2 قاشق چایخوری روغن زیتون
•    1 عدد پیاز متوسط، کاملاً خرد شده
•    2 حبه سیر، له شده
•    نیم فنجان رب گوجه فرنگی
•    2 قوطی 400 گرمی گوجه خرد شده ایتالیایی با آویشن و ریحان
•    نیم فنجان رگ ریحان تازه، خرد شده
•    روغن زیتون، برای سرخ کردن
•    125 گرم پنیر پارمزان، رنده شده
•    برگ ریحان تازه، برای تزئین



دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شود. بادنجان را در آبکش بگذارید. روی آن نمک بپاشید و 10 دقیقه بگذارید بماند. بعد زیر آب سرد آبکشی نمایید. آب آن را بگیرید.

2. در این حین، روغن را در ماهیتابه متوسطی روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. رب گوجه، گوجه ها، ریحان و نیم فنجان آب سرد اضافه کنید. خوب هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. حرارت زیر آن را کم کنید. به مدت 5 دقیقه گهگاهی هم بزنید.

3. روغن کافی در ماهیتابه بزرگی بریزید تا کف آن را بپوشاند. روی حرارت متوسط یا بالا روغن را داغ کنید. بادنجان را داخل آن سرخ کنید و اگر لازم شد روغن بیشتری اضافه کنید. بعد از سرخ شدن، روغن اضافی بادنجان ها را بگیرید.

4. با قاشق نیم فنجان از مخلوط گوجه را ته یک ظرف فر با گنجایش 10 فنجان بریزید. یک سوم برش های بادنجان را روی مخلوط گوجه بچینید. یک سوم پنیر رنده شده را رویش بپاشید. به همین ترتیب لایه های بعدی را بچینید و با پنیر تکمیل کنید. به آن ادویه بزنید و 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا پنیر آب شود و طلایی شود. سپس با برگ های ریحان آن را تزئین نموده و سرو کنید.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5221 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر بازدید: 3118 ساعت: 11:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!