روش پخت یک بیسکوییت کاملا رژیمی


این شیرینی ساده به عنوان یک میان وعده خوشمزه قابل استفاده است.

به گزارش لقمه،  ریشهٔ واژهٔ بیسکوئیت از دو کلمهٔ لاتین bis به معنای دوبار و coquere به معنای پخته‌شده گرفته‌شده و روی هم معنای دوبارپخته‌شده را می‌رساند. این نام‌گذاری به شیوهٔ پخت آن بازمی‌گردد، زیرا نخست بیسکوئیت را می‌پختند و سپس درون یک فر به آرامی خشک می‌کردند. اما در این مطلب ما به پخت شیرینی ساده ای که به شکل بیسکوییت است اشاره خواهیم کرد.

مواد لازم :


آرد ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
ماست چکیده ساده کم چرب یک پیمانه
شیر کم چرب نصف پیمانه
نمک نوک قاشق مرباخوری


طرز تهیه :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

ماست و یک چهارم شیر را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر سفت شود، سپس روی میز آشپزخانه بگذارید.


بقیه شیر را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا یک دست شود. در این مرحله خمیر کمی چسبناک می شود. خمیر را با وردنه به ضخامت حدود ۲ سانتی متر باز کنید و با لیوان یا چاقوی مخصوص برش بزنید و با فاصله روی سینی بچینید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در فر بماند.

در مواردی که نگران میزان چربی و کالری نیستید می توانید بیسکویت داغ را با کره، عسل و مربا سرو کنید. 



بازگشت به صفحه نخست
نقل از :khorasannews.com

کد: 5250 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر بازدید: 4278 ساعت: 3:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
2 احسان کرمی چگونه 13 کیلو وزن کم کرد/ فقط شب عید 4 کیلو چاق شدم ۱۳۹۳ يکشنبه ۳ فروردين
3 کدام بیسکوییت سالم تر است؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ بهمن
4 شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار ۱۳۹۲ جمعه ۲۱ تير
5 انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت
6 طرز تهیه شیرینی بدون فر ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۳ مهر
7 تهیه شیرینی بدون نیاز به پخت (1) ۱۳۹۱ شنبه ۲۲ مهر
8 آیا بیسکویت رژیمی هم داریم؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور
9 آقایان! علت اضافه وزن خود را می دانید؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۵ مرداد
10 چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ ۱۳۹۰ جمعه ۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با هم غذا بخورید تا سالم بمانید حتما این اصطلاح را زیاد شنیده‌اید که اغلب راجع به ...

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .
اشتباهاتی که پس از یک وعده پرخوری مرتکب می شوید برای اینکه پرخوری تان را جبران کنید سعی می کنید در روزهای آتی کمتر بخورید. بهتر است که بدانید در اشتباه هستید و نیازی نیست احساس گناه کنید. به جای انجامکارهای غیرعادی موارد زیر را بخوانید.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.