به گزارش
لقمه، ریشهٔ واژهٔ بیسکوئیت از دو کلمهٔ لاتین bis به معنای دوبار و coquere به معنای پختهشده گرفتهشده و روی هم معنای دوبارپختهشده را میرساند. این نامگذاری به شیوهٔ پخت آن بازمیگردد، زیرا نخست بیسکوئیت را میپختند و سپس درون یک فر به آرامی خشک میکردند. اما در این مطلب ما به پخت شیرینی ساده ای که به شکل بیسکوییت است اشاره خواهیم کرد.
مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
ماست چکیده ساده کم چرب یک پیمانه
شیر کم چرب نصف پیمانه
نمک نوک قاشق مرباخوری
طرز تهیه : فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
ماست و یک چهارم شیر را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر سفت شود، سپس روی میز آشپزخانه بگذارید.
بقیه شیر را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا یک دست شود. در این مرحله خمیر کمی چسبناک می شود. خمیر را با وردنه به ضخامت حدود ۲ سانتی متر باز کنید و با لیوان یا چاقوی مخصوص برش بزنید و با فاصله روی سینی بچینید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در فر بماند.
در مواردی که نگران میزان چربی و کالری نیستید می توانید بیسکویت داغ را با کره، عسل و مربا سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :khorasannews.com