مواد اولیه: خرمای بدونهسته و گردو و پودر نارگیل از هر کدام یك پیمانه بیسكویت مادر یك بسته گلاب سه قاشق غذاخوری شكلات شیری (تختهای سفید) 50 گرم طرز تهیه: خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تختهای سفید را رندهكرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند. نكته: 1. به جای پودر نارگیل میتوانید از كنجد استفاده كنید. 2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.بازگشت به صفحه نخست