مواد اولیه: •كره 175 گرم • عسل یا شربت غلیظ و پودر کاکائو از هر کدام سه قاشق سوپخوری • وانیل به میزان لازم •بیسكویت دایجستیو پودر شده یك بسته • پودر نارگیل نصف پیمانه •كشمش خردشده نصف پیمانه •شكلات ذوبشده 250 گرم طرز تهیه: یك قالب 20×20 لبه كوتاه را كاغذ بیندازید. كره، شربت یا عسل و وانیل را روی حرارت ملایم بگذارید تا كره آب شود. پودر كاكائو، بیسكویت، نارگیل و كشمش را اضافه و تركیب كنید. مواد را در كف قالب حسابی پرس كنید. شكلات آبشده را روی سطح اسلایس بریزید و بگذارید یك ساعت استراحت كند. سپس با چاقوی گرم برش دهید و در ظرف دردار نگهدارید تا هوا نكشد. ف.ف