مواد لازم: • 1 ورق (25 سانتیمتری) خمیر پفکی • 100 گرم کره • نیم فنجان (100 گرم) شکر • 1 عدد تخم مرغ • 1 فنجان (100 گرم) بادام • یک چهارم فنجان (40 گرم) آرد • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده • 2 عدد سیب، ورقه ورقه شده • 1 قاشق چایخوری آبلیمو دستور تهیه: 1. فر را بگذارید در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شود. خمیر پفکی را در قالب مربعی 22 سانتیمتری تارت باز کنید و با چنگال همه جای آن را یکنواخت کنید. بعد 15 دقیقه در فر بگذارید تا پف کند و طلایی شود. بعد از فر دربیاورید و بگذارید 15 دقیقه سرد شود. 2. از میکسر برقی برای مخلوط کردن کره و شکر در کاسه ای استفاده کنید و آنها را بزنید تا کمرنگ و کرم مانند شوند. تخم مرغ را در آن بشکنید و بزنید تا خوب مخلوط شود. بعد بادام، آرد و دارچین را اضافه کنید و دوباره بزنید. سپس با قاشق آن را روی خمیر پفکی بریزید و کاملاً روی آن پهن کنید. 3. ورقه های سیب را با آبلیمو آغشته کنید و روی تارت بچینید. سپس روی آن شکر بپاشید. 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا ورقه های سیب شروع به پیچیدن کنند. سپس از فر دربیاورید و کنار بگذارید تا سرد شود. می توانید آن را گرم گرم یا بطور سرد سرو نمایید. بازگشت به صفحه نخست