افزایش 70 درصدی قیمت محصولات دامی و لبنی


رییس اتحادیه مرکزی دامداران گفت: در صورت حذف ارز مرجع برای واردات علوفه قیمت محصولات دامی و فرآورده‌های لبنی 70 درصد افزایش می‌یابد که دولت باید بسته‌های حمایتی برای تولیدکنندگان در نظر بگیرد تا قیمت تمام شده تولید کاهش و قدرت خرید مردم افزایش یابد.

به گزارش لقمه، سیروس روستا اظهار کرد:‌ گرچه تک نرخی شدن ارز در بخش تولید و تغییر آن از نرخ مرجع به مبادله‌ای می‌تواند تولید را رونق دهد و انگیزه تولیدکنندگان را به افزایش تولید بیشتر کند اما این اقدام هزینه‌های تولید و قیمت تمام شده فرآورده‌های دامی را افزایش می‌دهد.

وی افزود: افزایش قیمت تمام شده محصولات و فرآورده‌های دامی قدرت خرید مصرف‌کنندگان را کاهش می‌دهد. از سوی دیگر کاهش تقاضا در بازار باعث می‌شود تا این محصولات روی دست تولیدکنندگان بماند و آن‌ها نهایتا مجبور شوند برای جلوگیری از ضرر و زیان بیشتر گله‌های مولد خود را کشتار کنند.

رییس اتحادیه مرکزی دامداران تصریح کرد: تغییر نرخ ارز مرجع به ارز 2477 تومانی برای واردات نهاده‌ها باعث افزایش قیمت حدود دو برابری خوراک دام می‌شود که این افزایش قیمت می‌تواند تاثیر 70 درصدی در تعیین قیمت تمام شده محصولات دامی و فرآورده‌های لبنی داشته باشد.

روستا ادامه داد: در همین ابتدای کار و با اعلام این خبر شاهد افزایش 30 تا 35 درصدی فرآورده‌های لبنی در بازار بودیم که به نظر می‌رسد بازار کشش افزایش قیمت بیش از حد را ندارد؛ بنابراین تولیدکنندگانی که هیچ کدام خواستار افزایش قیمت محصولات خود نیستند از دولت می‌خواهند تا هزینه‌های افزایش یابد و تولید آن‌ها را به نحوی و با در نظر گرفتن تسهیلات یارانه یا مابه التفاوت جبران کند.

وی تاکید کرد: در کنار تغییر نرخ ارز برای واردات نهاده‌های تولید که به نظر می‌رسد با توجه به تدوین بودجه امسال با تک نرخ ارز 2477 تومانی تغییر این نرخ برای واردات نهاده‌های تولید غیر ممکن است اما دولت می‌تواند برای جلوگیری از آسیب دیدن تولید و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان بسته‌های حمایتی لازم را در نظر بگیرد.

رییس اتحادیه مرکزی دامداران اظهار کرد: بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان برای افزایش مصرف سرانه لبنیات و فرآورده‌های لبنی یارانه‌های مناسبی در اختیار تولید یا مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند این درحالی است که مصرف سرانه شیر و لبنیات در کشور همواره با توجه به افزایش قیمت رو به کاهش است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5312 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2070 ساعت: 1:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
2 لزوم ذخیره ۶ ماهه داروهای اساسی/ وضعیت فعلی ذخایر دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
3 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
4 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 کلاهبرداری ۱۵ میلیاردی از یک شرکت خصوصی عرضه گوشت در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
7 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
8 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
9 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
10 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.