سود 250 میلیارد تومانی دلالان از فروش طلای سرخ


عضو شورای ملی زعفران گفت: هر ساله در آستانه فصل برداشت، زعفران‌کاران به دلیل مشکلات مالی مجبورند گل زعفران بفروشند که دلالان از این طریق سالانه حداقل 250 میلیارد تومان از تجارت زعفران سود می‌برند.

به گزارش لقمه، علی حسینی، رییس انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان زعفران خراسان جنوبی اظهار کرد: زعفران‌کاران در آستانه فصل برداشت به دلیل مشکلات مالی و بدهکاری‌، مجبورند گل زعفران را به دلالان بفزوشند که حدود 50 درصد از زعفران در ایران این گونه خرید و فروش می‌شود.

وی افزود: به صورت میانگین از هر 90 کیلوگرم گل زعفران یک کیلوگرم زعفران تولید می‌شود که با احتساب نرخ خرید کیلویی 30 هزار تومانی گل زعفران از سوی دلالان، هر کیلوگرم زعفران برای آن‌ها حدود دو میلیون و 700 هزار تومان تمام می‌شود در حالی که این محصول را حدود پنج میلیون تومان در بازار می‌فروشند.

این عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: با احتساب اینکه سالانه حدود 100 تن از زعفران از سوی دلالان خرید و فروش شود آن‌ها از این طریق حدود 250 میلیارد تومان سود می‌کنند.

حسینی تاکید کرد:‌ زعفران کاران محصول خود را به دلالان نفروشند و به جای آن به جمع دیگر کشاورزان بپیوندند و محصولشان را در قالب طرح شناسنامه دار کردن زعفران به ایستگاه‌های تعریف شده در مناطق مختلف استان خراسان رضوی و جنوبی تحویل دهند تا با برند خودشان بسته‌بندی و عرضه شود.

وی افزود: اگر از این طریق زعفران کاران محصول خود را بسته‌بندی کنند کیفیت محصولشان از هر نظر و از طریق ارگان‌های مختلفی مانند شورای ملی زعفران تایید شده است و به راحتی می‌توانند زعفران خود را در بازارهای داخلی و خارجی بفروشند.

رییس انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان زعفران خراسان جنوبی اظهار کرد: با اجرای این طرح و همکاری همه زعفران کاران در نفروختن محصول به دلالان، می‌توان امیدوار بود در آینده نزدیک دست دلالان از بازار طلای سرخ کوتاه شود و کشاورزان سود واقعی را از حاصل دسترنج خودشان ببرند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5342 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 1961 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...