سود 250 میلیارد تومانی دلالان از فروش طلای سرخ


عضو شورای ملی زعفران گفت: هر ساله در آستانه فصل برداشت، زعفران‌کاران به دلیل مشکلات مالی مجبورند گل زعفران بفروشند که دلالان از این طریق سالانه حداقل 250 میلیارد تومان از تجارت زعفران سود می‌برند.

به گزارش لقمه، علی حسینی، رییس انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان زعفران خراسان جنوبی اظهار کرد: زعفران‌کاران در آستانه فصل برداشت به دلیل مشکلات مالی و بدهکاری‌، مجبورند گل زعفران را به دلالان بفزوشند که حدود 50 درصد از زعفران در ایران این گونه خرید و فروش می‌شود.

وی افزود: به صورت میانگین از هر 90 کیلوگرم گل زعفران یک کیلوگرم زعفران تولید می‌شود که با احتساب نرخ خرید کیلویی 30 هزار تومانی گل زعفران از سوی دلالان، هر کیلوگرم زعفران برای آن‌ها حدود دو میلیون و 700 هزار تومان تمام می‌شود در حالی که این محصول را حدود پنج میلیون تومان در بازار می‌فروشند.

این عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: با احتساب اینکه سالانه حدود 100 تن از زعفران از سوی دلالان خرید و فروش شود آن‌ها از این طریق حدود 250 میلیارد تومان سود می‌کنند.

حسینی تاکید کرد:‌ زعفران کاران محصول خود را به دلالان نفروشند و به جای آن به جمع دیگر کشاورزان بپیوندند و محصولشان را در قالب طرح شناسنامه دار کردن زعفران به ایستگاه‌های تعریف شده در مناطق مختلف استان خراسان رضوی و جنوبی تحویل دهند تا با برند خودشان بسته‌بندی و عرضه شود.

وی افزود: اگر از این طریق زعفران کاران محصول خود را بسته‌بندی کنند کیفیت محصولشان از هر نظر و از طریق ارگان‌های مختلفی مانند شورای ملی زعفران تایید شده است و به راحتی می‌توانند زعفران خود را در بازارهای داخلی و خارجی بفروشند.

رییس انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان زعفران خراسان جنوبی اظهار کرد: با اجرای این طرح و همکاری همه زعفران کاران در نفروختن محصول به دلالان، می‌توان امیدوار بود در آینده نزدیک دست دلالان از بازار طلای سرخ کوتاه شود و کشاورزان سود واقعی را از حاصل دسترنج خودشان ببرند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5342 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 2011 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معرفی برگزیدگان بخش‌های «عکس» و «عکس‌نوشت» سومین جشنواره روز ملی زعفران ۱۴۰۵ چهارشنبه ۶ آبان
2 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
3 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
7 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
8 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
9 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
10 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
11 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  شادابی پوست با پنج اکسیر جوانی زیبایی و جوانی برای همه مهم است.شما میتوانی بدون م...

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.
خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتامین در حال تبدیل شدن به یک داروی محبوب افسردگی است، اما پزشکان خطری را که می تواند برای بارداری ایجاد کند، در نظر نمی گیرند.