مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران:
سازمان نظام مهندسی کشاورزی نباید پروانه بهره‌برداری دامداران را صادر کند


مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه هیچکس به اندازه اتحادیه‌های مرتبط خیر و صلاح دامداران را نمی‌داند، گفت: چرا سازمان نظام مهندسی کشاورزی باید پروانه بهره‌برداری دامداران را صادر کند.

به گزارش لقمه، سعید سلطانی در سومین همایش کشوری بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی صنعت دامپروری، گفت: با میزان اعتباری که 100 میلیارد تومان که در سال 90 برای تنظیم بازار علوفه به این اتحادیه اختصاص یافت، توانستیم قیمت علوفه را در بازار تعدیل کنیم.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران افزود: در صورتی که این اعتبار هزینه نمی‌شد قیمت علوفه در بازار به 2 هزار تومان می‌رسید.

به گزارش فارس، بعد از حذف یارانه 500 میلیارد تومانی شیر در سال 90 دولت 300 میلیارد تومان به عنوان یارانه تولیدکننده درنظر گرفته در گام نخست 100 میلیارد تومان به اتحادیه دامداران داد تا قیمت علوفه را در بازار تعدیل کنند اما هنوز 200 میلیارد تومان آن داده نشده است.

وی افزود: اتحادیه سراسری دامداران صندوق توسعه دامپروری احداث کرد که از نظر اعتباری بین 175 صندوق اعتباری بخش کشاورزی جایگاه نخست را دارد.

سلطانی در ادامه به ریشه‌های افزایش وابستگی به واردات گوشت اشاره کرد و گفت: در سال 90 بالغ بر 143 هزار تن گوشت وارد کشور شد و به دلیل اینکه مسائل قرنطینه‌ای رعایت نشد، آلودگی و بیماری همراه دام زنده به کشور وارد شد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران افزود: طرح خودکفایی گوشت را این اتحادیه پیشنهاد کرد که در صورت اجرا می‌توانست با افزایش ۴،۵ درصدی وزن لاشه علاوه بر خودکفایی کشور را به صادرکننده گوشت تبدیل کند.

بر اساس این گزارش طرح خودکفایی گوشت سال گذشته طی تفاهمنامه سه جانبه میان وزارت صنعت، کشاورزی و اتحادیه دامداران منعقد شد که خمیرمایه این طرح تحمیل علوفه به دامداران بود که نه تنها داده نشد، بلکه روال معمول نیز با مشکل جدی مواجه شد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران در ادامه با طرح این سوال که چرا سازمان نظام مهندسی کشور باید پروانه بهره‌برداری دام‌داران را صادر کند، گفت: این پروانه‌ها باید در اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط صادر شود زیرا هیچ کس مانند آنها خیر و صلاح این بخش را نمی‌داند. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 5401 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر بازدید: 1969 ساعت: 7:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
3 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
6 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
9 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
10 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»