دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، علت کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار را استمرار افزایش تولید دانست و از صادرات ۱۲ هزار تُن گوشت مرغ را از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی ابراهیمی درباره وضعیت تولید و بازار گوشت مرغ، افزود: اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی بین ۵۲ تا ۵۵ هزار تومان است که نسبت به نرخ تورم افت قیمت را تجربه می‌کند.
 
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور اظهار کرد: در دوره‌های قبلی بین ۱۵۰ تا ۱۵۲ میلیون قطعه جوجه‌ریزی صورت می‌گرفت که این مهم در دوره اخیر به ۱۴۷ میلیون قطعه برای تنظیم بازار رسیده است.
 
وی، وضعیت تولید فعلی را مطلوب عنوان کرد و گفت: با توجه به کاهش قیمت گوشت مرغ در داخل کشور، صادرات این محصول موجب شده تا تولیدکنندگان متضرر نشوند.
 

۱۲ هزار تُن گوشت مرغ صادر شد

 
ابراهیمی میزان صادرات گوشت مرغ را از ابتدای سال تاکنون توسط بخش خصوصی و دولتی را بیش از ۱۲ هزار تن دانست و اضافه کرد: حدود ۸ هزار تن از صادرات توسط بخش خصوصی انجام شده است.
 
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه گوشت مرغ به طور عمده به عراق صادر می‌شود، تصریح کرد: قرار است با توجه به استمرار افزایش تولید، گوشت مرغ در آینده نزدیک با حجم بیشتری به کشورهای قطر، عمان و ارمنستان صادر شود.
 

وضعیت مطلوب تولید و کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار

 
وی بیان کرد: با توجه به وضعیت مطلوب تولید و کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار، لازم است دولت از افزایش عرضه مرغ منجمد در بازار جلوگیری کند.
 
ابراهیمی خاطرنشان کرد: طبق روال سال‌های اخیر، برای تنظیم بازار گوشت مرغ و همچنین دسترسی همه هموطنان به این محصول پروتئینی، مرغ منجمد از ذخایر راهبُردی کشور (از محل تولید داخل و وارداتی) به بازار عرضه می‌شد.
 
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور افزود: به دلیل افت قیمت مرغ زنده و گوشت مرغ گرم نیاز است که مرغ منجمد با مدیریت و کنترل در بازار عرضه شود تا تولیدکنندگان متضرر نشوند.
 
وی اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی و روال ماه‌های اخیر جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش انجام خواهد شد تا قیمت در بازار مصرف منطقی باشد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :پانا

کد: 15530 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد بازدید: 661 ساعت: 8:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
5 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
10 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن نشد، ناامید نشوید؛ چراکه در هر صورتی تغذیه سالم به نفع سلامت قلب است.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.