فوت و فن سرخ کردن به سبک چینی


سرخ کردن و تفت دادن، بهترین روش برای تهیه انواع غذاهای ترد و تازه در کمترین زمان ممکن است.

به گزارش لقمه، در این مطلب به شما می آموزیم همچون یک سرآشپز حرفه ای انواع خوراکی ها را تفت دهید. غذاهای سرخ کردنی اصولا مملو از انواع سبزیجات تازه و گوشت های تازه و لخم هستند. اما می توانید گوشت را از آن حذف و یک بشقاب سبزیجات سرخ کرده و خوش مزه تهیه کنید.


سرخ کردن غذا چیست؟

غذا را داخل تابه و مقداری روغن داغ روی حرارت متوسط تفت می دهید. این سبک بیشتر در آشپزی آسیایی وجود دارد و بیشتر مواد آن را سبزیجات تشکیل می دهند. این روش سرخ کردن که به انگلیسی به آن «استیر فرایینگ» گفته می شود باعث می شود تا رنگ، ترد بودن و ویتامین های مواد حفظ شوند.

ماهی تابه چینی (واگ)

اگر دوست دارید به روش چینی ها آشپزی کنید بهتر است ماهی تابه آن که واگ نام دارید را نیز تهیه کنید. واگ به تابه های نچسب و عمیق اطلاق می شود. مردم کشورهای دیگر بیشتر از تابه های تخت و مسطح استفاده می کنند. اگر تابه کف گرد و وصافی داشته باشد می توانید آن را روی اجاق های برقی نیز قرار دهید.


البته اگر واگ ندارید نگران نباشید، تابه های دسته دار نیز همین کار را انجام می دهند. اما مزیت واگ این است که به دلیل عمقی که دارد باعث می شود تا همه مواد با یک حرارت پخته شوند و هیچ ماده ای در این میان خام باقی نمی ماند.

مواد لازم برای سرخ کردن به سبک چینی

برخی از موا غذایی برای برای استیر فرایینگ (سرخ کردن به سبک چینی) کردن مناسب تر هستند. در ادامه خلاصه ای از مواد مختلف برای تهیه یک وعده غذای سرخ کردنی به عنوان غذای اصلی را برایتان توضیح داده ایم.

• روغن: برای سرخ کردن از انواع روغن ها استفاده کنید اما بهترین و مناسب ترین روغن برای این منظور، روغن بادام زمینی است. این روغن تا بالاترین درجه گرما هم می رسد اما نمی سوزد. آشپزی با حرارت بالا باعث می شود تا سبزیجات ترد بمانند و مزه خود را حفظ کنند. برای این منظور به یک یا دو قاشق غذاخوری روغن نیاز دارید.

• سیر: یکی از مواد اصلی غذاهای سرخ کردنی است. برای غذای چهار نفره باید دست کم دو حبه سیر رنده شده را به غذا اضافه کنید.

• سبزیجات تازه: حدود 4 پیمانه سبزیجات تازه برای غذاهای سرخ کردنی چینی نیاز دارید. بهترین سبزیجات برای سرخ کردن شامل فلفل دلمه ای، کدو، هویج، بروکلی، پیاز، پیازچه، نخود سبز، کلم، گوشت بی استخوان، گوشت استیک، ران یا فیله بره هستند. 340 تا 450 گرم از آنها را می توانید استفاده کنید. همچنین می توانید 300 گرم توفوی سفت نیز استفاده کنید. توفو نوعی خوارکی پنیر مانند است که از شیر سویا تهیه می شود. اگر نمی خواهید گوشت یا توفو استفاده کنید، باید سبزیجات بیشتری استفاده کنید.

• سس: سس سرخ کردنی غذاهای چینی در سوپرمارکت های بزرگ یافت می شوند. 2/3 پیمانه برای 4 نفر کافی است. یا می توانید سس سویا پرتقالی را خودتان در خانه تهیه کنید. برای این منظور، در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه آب پرتقال، یک قاشق غذاخوری سس سویا، یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده، ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.

• آجیل: در تهیه سبزیجات سرخ کردنی چینی از انواع طعم هایی همچون گردو، بادام زمینی، بادام و دیگر دانه های خوراکی نیز استفاده می شود. برای 4 نفر باید ¾ پیمانه از این سبزیجات را به غذا اضافه کنید.


روش تهیه مواد برای پخت غذای چینی

• همه مواد را در کاسه های جداگانه جلوی دست خود قرار دهید. درست مانند برنامه های آشپزی که در تلویزیون مشاهده می کنید.

• گوشت را به اندازه های کوچک برش دهید. این گوشت می تواند گوشت گوساله، گوسفند، مرغ یا بره باشند. برای اینکه راحت تر برش دهید، 20 دقیقه داخل فریزر بگذارید و سپس به راحتی به قطعات دلخواه تقسیم کنید.


• سیر را رنده کنید
• انواع سبزیجات رابه قطعات ریز تقسیم کنید.
• سس را مخلوط کنید.
• آجیل را به دقت اندازه گیری کنید و طبق دستور در کاسه ای بریزید.
• اگر در کنار آن برنج نیز سرو می کنید، زمان نهایی پخت را با تمام شدن غذاهای سرخ کردنی تنظیم کنید.


چگونه باید سبزیجات را در واگ هم زد؟

سرخ کردن غذاهای چینی روش خاص خود را دارد. با رعایت این روش باعث می شوید تا سبزیجات ترد و تازه بمانند و خاصیت خود را نیز از دست ندهند.

• یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم و داخل تابه گرم کنید.
• سیر را اضافه کنید و 15 ثانیه هم بزنید.
• سبزیجات را اضافه کنید و با قاشق چوبی به طور مرتب، حدود 2 تا 4 دقیقه تفت دهید. سپس آنها را از تابه خارج کنید.
• در صورت نیاز، روغن بیشتری در تابه بریزید، گوشت را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که پخته شود.
• گوشت را به کنار تابه یا واگ بکشید، سس را وسط واگ بریزید. تا زمانی هم بزنید تا سس بجوشد و روی آن حباب ایجاد شود.
• سبزیجات را داخل تابه بریزید. آنها را یک دقیقه هم بزنید تا سبزیجات و گوشت داخل سس پخته و نرم شوند.
• آجیل خرد شده را (در صورت تمایل) اضافه کنید و با برنج یا نودل آسیایی سرو کنید.



نحوه سرخ کردن سبزیجات

• برای تهیه سبزیجات سرخ کردنی به سبک چینی به روش زیر عمل کنید:
• روغن را داخل واگ داغ کنید.
• سبزیجات ریز شده را اضافه کنید. با قاشق چوبی مدام هم بزنید تا برشته و پخته شوند.
• آنها را از تابه داخل بشقاب بریزید.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5438 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 2405 ساعت: 2:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
3 ۹۵ نفر مصدوم و فوتی در اثر مصرف مشروبات الکلی در استان البرز/ تشکیل پرونده قضایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ خرداد
4 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
5 اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ خرداد
6 هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو ۱۴۰۱ يکشنبه ۱ خرداد
7 اعلام آمارهای کرونایی/ از شناسایی ۳۹۹۸۳ بیمار جدید کرونایی تا فوت ۶۶۵ بیمار ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
8 روز سیاه کرونایی/ فوت ۷۰۹ بیمار مبتلا به کرونا در یک روز ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 تزریق آسترازنکا برای خانم‌های زیر ۵۰ سال ممنوع نیست/ ۴۰۹ فوتی طی یک روز ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
10 قوه قضائیه ادعای پزشکی قانونی در مورد مرگ آزاده نامداری با مصرف 100 قرص را رد کرد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
11 فوت ۷۴ بیمار کووید ۱۹ در یک روز/ افزایش شهرهای قرمز کرونایی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت