دستور تهیه یوفکای اسفناج


خمیر یوفکا، خمیر ترد و نازکی است که بدون مایه خمیر و مواد حجم‌دهنده تهیه شده، داخل این خمیر با مواد مختلف پُر و پخته می‌شود. خمیر یوفکا قبل از پیچیدن مواد در آن، به‌حالت نیم‌پخت درآمده و از خمیر فیلو کمی تُردتر است، این خمیر را می‌توانید به‌‌صورت آماده از سوپر مارکت‌ها تهیه کنید.

* آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه 
* زمان پخت: ۵۰ دقیقه



مواد لازم (برای ۴ نفر):

پیاز (نگینی خردشده) – ۲ عدد

روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) – به مقدار لازم

فلفل سبز (خردشده) – ۲ عدد

زیره سیاه — ۱ قاشق چای‌خوری

جعفری (پاک و خردشده) – یک دوم پیمانه

اسفناج (پاک و خردشده) – ۱ کیلوگرم

فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم

خمیر یوفکا — ۱ بسته

زرده تخم‌مرغ — ۱ عدد


روش تهیه:

۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛

۲.در تابه‌ای مناسب، سه قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود؛

۳.پیاز، فلفل سبز، زیره و نیمی از جعفری را به تابه اضافه کرده و به‌مدت دو دقیقه تفت دهید. اسفناج را به تابه افزوده، تفت دهید تا آبِ آن تبخیر شود، سپس نمک و فلفل را به آن بیفزایید. بقیه جعفری را نیز اضافه کرده و هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛

۴.مخلوط بالا را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. ۲/۱ پیمانه روغن را با ۲/۱ پیمانه آب در ظرفی مناسب مخلوط کرده و آن را با قلم‌موی آشپزی روی خمیر یوفکا بمالید. خمیر را تا زده تا به شکل بقچه درآید و بین هر دو لایه را به مقداری روغن آغشته کنید؛

۵.از مایه اسفناج در وسط هر قسمت از یوفکا قرار دهید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید؛

۶.به وسیله قلم‌موی آشپزی، روی خمیرها را به مخلوط آب و روغن آغشته کرده، سپس خمیرها را در سینی فر چرب‌شده یا کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن‌ها، کمی زرده تخم‌مرغ بمالید؛

۷.سینی را به‌مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پخته و روی آن‌ها طلایی‌رنگ شوند، سپس از فر خارج کرده و سرو کنید.

پیشنهاد: در صورت تمایل می‌توانید در مایه اسفناج از یک حبه سیر و مقداری بادام‌زمینی (خردشده) استفاده کنید؛ در صورت تمایل نداشتن به استفاده از سیر، می‌توانید از ۸/۱ قاشق چای‌خوری پودر جوزهندی روی اسفناج‌ها استفاده کنید.




کد: 5474 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ آبان بازدید: 3148 ساعت: 2:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه بورک گوشت به شکل گُل ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ فروردين
2 بورک ۱۳۹۰ سه شنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گیاهخواران بیشتر عمر می‌کنند! در شرایطی که بعضی از مردم حتی نمی توانند تصور یک روز غذای بدون گوشت را بکنند، بعضی دیگر مصرانه روی برنامه غذایی گیاهی خود تاکید می‌کنند و به عنوان گیاهخوار معتقدند به این ترتیب زندگی بهتر و البته سلامت‌تری را در پیش گرفته‌اند.
بخور و نخورهای ورزشی رژیم غذایی و رعایت موادی که در طول روز خورده می‌شود، در همه افراد، بویژه ورزشکاران، از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش تعیین‌کننده‌ای در روند فعالیت ورزشی آنها دارد.
اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم رابطه‌ای میان عوامل قابل‌تغییر سبک زندگی مانند تغذیه و توان باروری مردان وجود دارد.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.