دستور تهیه یوفکای اسفناج


خمیر یوفکا، خمیر ترد و نازکی است که بدون مایه خمیر و مواد حجم‌دهنده تهیه شده، داخل این خمیر با مواد مختلف پُر و پخته می‌شود. خمیر یوفکا قبل از پیچیدن مواد در آن، به‌حالت نیم‌پخت درآمده و از خمیر فیلو کمی تُردتر است، این خمیر را می‌توانید به‌‌صورت آماده از سوپر مارکت‌ها تهیه کنید.

* آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه 
* زمان پخت: ۵۰ دقیقه



مواد لازم (برای ۴ نفر):

پیاز (نگینی خردشده) – ۲ عدد

روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) – به مقدار لازم

فلفل سبز (خردشده) – ۲ عدد

زیره سیاه — ۱ قاشق چای‌خوری

جعفری (پاک و خردشده) – یک دوم پیمانه

اسفناج (پاک و خردشده) – ۱ کیلوگرم

فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم

خمیر یوفکا — ۱ بسته

زرده تخم‌مرغ — ۱ عدد


روش تهیه:

۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛

۲.در تابه‌ای مناسب، سه قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود؛

۳.پیاز، فلفل سبز، زیره و نیمی از جعفری را به تابه اضافه کرده و به‌مدت دو دقیقه تفت دهید. اسفناج را به تابه افزوده، تفت دهید تا آبِ آن تبخیر شود، سپس نمک و فلفل را به آن بیفزایید. بقیه جعفری را نیز اضافه کرده و هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛

۴.مخلوط بالا را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. ۲/۱ پیمانه روغن را با ۲/۱ پیمانه آب در ظرفی مناسب مخلوط کرده و آن را با قلم‌موی آشپزی روی خمیر یوفکا بمالید. خمیر را تا زده تا به شکل بقچه درآید و بین هر دو لایه را به مقداری روغن آغشته کنید؛

۵.از مایه اسفناج در وسط هر قسمت از یوفکا قرار دهید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید؛

۶.به وسیله قلم‌موی آشپزی، روی خمیرها را به مخلوط آب و روغن آغشته کرده، سپس خمیرها را در سینی فر چرب‌شده یا کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن‌ها، کمی زرده تخم‌مرغ بمالید؛

۷.سینی را به‌مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پخته و روی آن‌ها طلایی‌رنگ شوند، سپس از فر خارج کرده و سرو کنید.

پیشنهاد: در صورت تمایل می‌توانید در مایه اسفناج از یک حبه سیر و مقداری بادام‌زمینی (خردشده) استفاده کنید؛ در صورت تمایل نداشتن به استفاده از سیر، می‌توانید از ۸/۱ قاشق چای‌خوری پودر جوزهندی روی اسفناج‌ها استفاده کنید.




کد: 5474 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ آبان بازدید: 3166 ساعت: 2:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه بورک گوشت به شکل گُل ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ فروردين
2 بورک ۱۳۹۰ سه شنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 ماده غذایی موثر برای سلامت موها به گفته یک کارشناس تغذیه در نیویورک، رژیم غذایی نامناسب، استعمال سیگار، عدم تعادل هورمون‌ها و کم خوابی در سلامت موها اثر می‌گذارد.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
آشنایی با حقه های رژیم لاغری پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی می‌تواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما به‌راستی کدام حقه رژیم‌های لاغری واقعاً کار می‌کند؟