• تعداد: 4 نفر • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه مواد لازم • دو قاشق غذاخوری پیاز خرد شده • ¼ پیمانه کره • 4 ورقه ژامبون سرخ کرده • 85 گرم ژامبون خرد کرده • 1/3 پیمانه خامه فرم گرفته • 1/3 پیمانه سرکه سفید • 1/3 پیمانه شیر • یک عدد زرده تخم مرغ همزده • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان • یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده • 255 گرم فتوچینی • پنیر پارمسان رنده شده • فلفل سیاه طرز تهیه 1. در یک قابلمه کوچک، پیاز را به مدت 5 دقیقه در کره تفت دهید. سپس ژامبون ها را اضافه کنید. 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سرکه سفید را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید. 5 دقیقه مدام هم بزنید، سپس شیر و خامه را اضافه کنید. 2. پس از جوشیدن، به تدریج زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و جعفری اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند. 3.فتوچینی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. پاستا را داخل کاسه بزرگی بریزید. روی آن سس بریزید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل پنیر پارمسان بیشتر و دانه های فلفل برای تزئین روی آن بپاشید. بازگشت به صفحه نخست