مواد اولیه:
فتوچینی 300 گرم خامه 200 گرم ریحان 50 گرم جعفری 25 گرم پنیرپیتزا 100 گرم هویج یك عدد كدو یك عدد نمك، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
هویج را خلالی و نازك برش زده و با كمی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزد. كدو را هم خلالی و نازك برش زده در دو قاشق غذاخوری روغن تفت میدهیم تا نرم شود. هویج را آبكش كرده و به كدو افزوده و هم میزنیم و حرارت را خاموش میكنیم. فتوچینی را در مقداری آب، نمك و روغن مانند ماكارونی پخته و بعد از هشت تا 10 دقیقه آبكش میكنیم. خامه را روی حرارت میگذاریم وقتی گرم شد، ریحان و جعفری خردشده را به آن میافزاییم و هم میزنیم. فتوچینی را همراه هویج و كدو به خامه اضافه كرده و هم میزنیم. نمك و فلفل زده و مخلوط مینماییم. در ظرف سرو كشیده و روی آن پنیر پیتزا ریخته و سرو میكنیم.