دمنوش های گیاهی که تا امروز نمی شناختید


همه ما دلایل متعدد و قابل قبولی برای لذت بردن از یك فنجان چای داغ داریم به ویژه آنكه بخواهیم لذت نوشیدن یك فنجان چای را در روزهای سرد و بارانی پاییز توصیف كنیم.

به گزارش لقمه، برخی از ما نوشیدن چای را ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین راه برای رفع خستگی و تجدید قوای جسمانی می‌دانیم، برخی از نوشیدن چای در كنار شومینه و بخاری به عنوان لذت‌بخش‌ترین رخداد پاییزی و زمستانی یاد می‌كنند اما نباید از یاد ببریم كه در ایران علاوه بر چای معمولی، انواع و اقسام چای‌ها و دمنوش‌های گیاهی و طبیعی وجود دارد كه نه تنها جنبه دارویی دارند بلكه می‌توانند احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی را برای همیشه به صفر برسانند. برای آشنایی‌ بیشتر با این دمنوش‌های طبیعی با ما همراه باشید.

آبریزش بینی كلافه‌تان می‌كند؟

یكی از ساده‌ترین روش‌های طبیعی برای پیشگیری و بهبود روند درمان آبریزش بینی و حساسیت‌های فصل پاییز نوشیدن چای گشنیز است. برای پیشگیری از ابتلا به آبریزش بینی با سرد شدن هوا توصیه می‌كنیم در طول روز دست كم یك فنجان چای گشنیز بنوشید و اگر با تغییرات دمایی هوا در پاییز دچار عطسه، آبریزش بینی و چشم وحساسیت شدید، روزانه 2 فنجان چای گشنیز بنوشید و روند درمان خود را تسریع كنید. برای تهیه این دمنوش می‌توانید به شیوه تهیه چای پوست« به » مراجعه كنید، با این تفاوت كه دمنوش گشنیز را بعد از آماده شدن باید با صافی ریز صاف كنید. این دمنوش را می‌توانید با تكه كوچكی نبات شیرین بنوشید تا اندكی مزه آن دلنشین‌تر شود.

سرفه‌های خشك آزارتان می‌دهد؟

افراد زیادی با شروع فصل پاییز و سردشدن تدریجی هوا خس‌خس سینه و سرفه‌های خشك را تجربه می‌كنند؛ سرفه‌هایی كه به مرور زمان دردناك می‌شود و در روند زندگی و كار آنها اختلال ایجاد می‌كند. اگر شما هم در این گروه قرار دارید و به دنبال چاره‌ای برای پیشگیری هستید توصیه می‌كنیم با شروع ماه مهر چای پوست «به»  را به برنامه غذایی روزانه‌تان اضافه كنید. می‌توانید این چای را جایگزین چای معمولی كنید. مهم این است كه دست كم روزی یك‌ فنجان از این چای بنوشید. نوشیدن این دمنوش گیاهی بعد از فراغت از كار روزانه می‌تواند تسكین‌بخش و آرامش‌بخش باشد.

روش تهیه: پوست به را به همان روشی كه چای معمولی رادم می‌كنید، با حرارت ملایم آماده كنید و مراقب باشید كه پیش از جوشیدن آن را از روی حرارت بردارید.

اگر سرماخوردگی زود سراغ‌تان می‌آید

نوشیدن چای آویشن همزمان با آغاز فصل پاییز نه تنها می‌تواند مقاومت بدن را در برابر ویروس سرماخوردگی و آنفلوآنزای فصلی بیشتر كند بلكه می‌تواند روند درمان سرماخوردگی را نیز تسریع كند. در برخی از متون طب سنتی به خواص نوشیدن دمنوش آویشن برای كنترل میزان قند خون به عنوان یك درمان جانبی نیز اشاره شده است.

روش تهیه : برای تهیه چای آویشن برای یك نفر كافی است یك قاشق غذاخوری از برگ‌های خشك آویشن را درون یك لیوان آب‌جوش بریزید و با بستن سر لیوان اجازه دهید چای به مدت 7 تا 10 دقیقه دم بكشد. اگر دیابت ندارید می‌توانید این دمنوش را با یك قاشق چای خوری عسل شیرین كنید.

برای شما كه زود احساس خستگی می‌كنید

افرادی كه با شروع فعالیت‌های روزمره خیلی زود دچار خستگی می‌شوند و ضعف بدنی ســــراغ‌شان می‌آید، می‌توانند از دمنوش نعناع برای پیشگیری و تسكین این حالت كمك بگیرند. در برخی متون طب سنتی توصیه شده افراد برای افزایش توان جسمی و كنترل فشار خون در شرایط بحرانی و خستگی می‌توانند دمنوش نعناع را كه با یك قاشق غذاخوری عسل مخلوط شده، میل كنند. می‌توانید برای تهیه این دمنوش از چای كیسه نعناع كه در بازار موجود است نیز استفاده كنید.

داروی ضد كلسترول طبیعی

به اعتقاد درمانگران طب‌های طبیعی افزودن دارچین به همراه عسل به دمنوش گیاهی سنبل‌الطیب و نوشیدن روزانه این ترکیب به مرور موجب کاهش میزان کلسترول خون و همین طور دردهای خفیف معده می‌شود. افرادی که با نزدیک شدن پاییز به دلیل ناپایداری‌های جوی دچار سرماخوردگی می‌شوند نیز می‌توانند با نوشیدن این چای گیاهی آماده شده با چوب یا پودر دارچین از این ترکیب برای افزایش مقاومت بدن خود برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و زکام کمک بگیرند.

روش تهیه: برای تهیه این دمنوش گیاهی به یک لیوان آب جوش نیاز دارید. سنبل‌الطیب و گل‌گاوزبان و چوب دارچین را درون آب جوش بریزید و با یک نعلبکی روی آن را بپوشانید. پس از 10 دقیقه دمنوش را صاف کرده و در فنجان مورد نظر خود بریزید. برای شیرین کردن این دمنوش می‌توانید از عسل استفاده کنید.

 

از ابتلا به افسردگی فصلی نگرانید؟

مردان و زنان زیادی در جهان وجود دارند كه با نزدیك شدن فصل‌های سرد سال و كاهش تابش نور خورشید و تغییرات جوی افسردگی را تجربه می‌كنند. اگر احتمال می‌دهید افسردگی فصلی امسال هم سراغ‌تان بیاید در كنار روش‌های درمانی مدرنی كه تجربه می‌كنید، از نوشیدن دمنوش بهارنارنج نیز غافل نشوید. از دیدگاه درمانگران طب سنتی مصرف خوراكی و حتی استشمام عطر بهارنارنج یكی از بهترین شیوه‌های طبیعی برای درمان افسردگی، تسكین اعصاب و دور كردن تنش‌ها و استرس‌های ناشی از روزمرگی‌های زندگی است. علاوه بر این دمنوش نعناع و زعفران نیز یكی دیگر از نوشیدنی‌های طبیعی است كه می‌تواند به افزایش نشاط و برطرف شدن اندوه كمك كند.

روش تهیه یک : یك قاشق غذاخوری از برگ‌ها و گل‌های خشك بهارنارنج را درون یك لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 7 دقیقه دم بكشد. فراموش نكنید كه با نعلبكی سر لیوان را بپوشانید.

روش تهیه دو : 2 قاشق برگ خشک شده و پودر شده نعناع را در 2 لیوان آب جوش دم کنید و پس از صاف کردن آن یک لیوان از آن را با یک قاشق شکر و مقدار اندکی زعفران مخلوط کرده و به صورت سرد یا گرم میل کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیب سبز

کد: 5503 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ آبان بازدید: 2681 ساعت: 5:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
3 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
4 ثبت سفارش واردات چای متوقف شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن
5 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
6 باید ها و نباید های دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند
7 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
8 درمان عفونت گوش با روش های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
9 درمان خُر و پُف با روش های خانگی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
10 مصرف این گیاهان در دوران بارداری چه اهمیتی دارد؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
11 قلبی سالم را با مصرف این دمنوش ها داشته باشید ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که برخی افرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت