تولید 15 درصد زعفران خراسان جنوبی در زیرکوه


مدیر جهادکشاورزی زیرکوه گفت: حدود 10 تا 15 درصد زعفران خراسان جنوبی توسط کشاورزان این شهرستان تولید می‌شود.

به گزارش لقمه، محمدابراهیم پور اظهار کرد: زعفران یکی از گرانترین ادویه‌های جهان بوده که دارای خواص فراوانی است.

وی ادامه داد: حدود یک‌هزار و 350 هکتار از اراضی زیرکوه زیرکشت زعفران است.

پیش‌بینی برداشت 6500 کیلوگرم زعفران در زیرکوه

مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه با بیان این‌که در زمان کاشت و برداشت زعفران برای تعداد زیادی از افراد اشتغال ایجاد می‌شود، تصریح کرد: در زمان کاشت و برداشت محصول زعفران در زیرکوه برای حدود 13 هزار و 500 نفر روز اشتغالزایی می‌شود.

پور یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود امسال 6 هزار و 500 کیلوگرم زعفران از اراضی زیرکاشت این محصول در زیرکوه برداشت شود.

وی با بیان این‌که زیرکوه یکی از قطب‌های تولید زعفران در خراسان جنوبی است، اذعان داشت: این شهرستان با دارا بودن هوای مناسب برای کاشت زعفران و تولید زعفران با کیفیت بالا به یکی از قطب‌های تولید زعفران در خراسان جنوبی تبدیل شده است.

تولید حدود 15 درصد زعفران خراسان جنوبی در زیرکوه

مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه افزود: حدود 10 تا 15 درصد زعفران خراسان جنوبی توسط کشاورزان این شهرستان تولید می‌شود.

پور با بیان این‌که زعفران تولید شده در زیرکوه برای بسته‌بندی به شرکت‌های بسته‌بندی در قاین ارسال می‌شود، خاطرنشان کرد: این محصول بعد از مرحله بسته‌بندی برای مصرف به بازارهای داخلی و خارجی صادر می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5530 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ آبان بازدید: 2018 ساعت: 5:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.
مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.