اولین نمایشگاه بین‌المللی خشکبار و آجیل ایران برگزار می‌شود


اولین نمایشگاه بین‌المللی خشکبار، آجیل، میوه‌های خشک و صنایع وابسته، از 28 آبان تا یکم آذرماه، با حضور صدها شرکت تولیدکننده و صادرکننده خشکبار داخلی و خارجی، در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه، مهمترین هدف و محور برگزاری این نمایشگاه توسعه و افزایش تولید و صادرات و یافتن بازارهای پایدار در نقاط مختلف جهان اعلام شده است.

در اولین نمایشگاه بین‌المللی خشکبار، آجیل، میوه‌های خشک و صنایع وابسته تولیدکنندگان و توزیع کنندگان آجیل و خشکبار، شرکت‌ها، کارخانه‌ها و کارگاه‌های بسته بندی خشکبار، واحد ها و کارگاه‌های پوستگیری، بودادن‌، شرکت‌های پاستوریزه کردن خشکبار، واحدهای درجه بندی، خلال و پودر کردن خشکبار، شرکت‌ها ، کارخانه‌ها و کارگاه‌های فرآوری میوه و سبزیجات خشک، زرشک و عناب، زعفران، چای و قهوه، ادویه و چاشنی و واحدهای تولیدی و صادراتی حبوبات، غلات، برنج ، ذرت و گندم ؛ صنایع ، تولیدات و خدمات را ارائه خواهند کرد.

در این نمایشگاه همچنین صنایع تبدیلی و جنبی خشکبار، نهادهای کشاورزی (کود ، بذر ، سم و...)،شرکت‌های دانش بنیان، شرکت های بازرگانی و انجمن ها و تشکل‌های وابسته ، حضور خواهند داشت و کالاها و خدمات خود را در معرض دید قرار می‌دهند.

توسعه و افزایش تولید خشکبارکشور ، آشنائی با نوین ترین صنایع و تجهیزات تبدیلی، ارائه روش ها و راهکارهای نوین مبارزه با آفات گیاهی، ارائه بذرهای نوین ، بسته بندی های اصولی و جذاب ، فرآوری خشکبار ، اشتغالزائی و توجه مسولان به این صنعت ؛ دیگر اهداف برگزاری اولین نمایشگاه بین المللی خشکبار ، آجیل، میوه های خشک و صنایع وابسته است.

برگزاری اولین نمایشگاه بین المللی خشکبار، آجیل، میوه های خشک و صنایع وابسته فرصتی است تا علاوه بر شناسایی و معرفی توانمندی های این صنایع ، زمینه های ایجاد و تبدیل و استمرار این نمایشگاه به کانون صنعت خشکبار منطقه ، فراهم شود.

در حال حاضر سالانه بیش از 2 میلیارد دلارد خشکبار از ایران به کشورهای مختلف جهان صادر می شود .

انواع خشکبار ایران به بیش از 50 کشور جهان صادر می شود که برخی از این کشورها عبارتند از آلمان، فرانسه، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، سوئد، نروژ، پرتغال، آمریکا کشورهای حوزه خلیج فارس ازجمله قطر، امارات متحده عربی ، عربستان ،کویت ، کشورهای آسیائی چین ،کره جنوبی ، ژاپن ، استرالیا ،روسیه و غیره .

صنعت خشکبار ایران به دلیل دارا بودن کالاهای مانند پسته (رتبه 2 تولید جهان ) خرما (رتبه 2 تولید جهان) ، بادام ( چهارمین تولیدکننده جهان) ، گردو (سومین تولیدکننده جهان) ، کشمش ( چهارمین تولیدکننده جهان) و فندق (پنجمین تولیدکننده جهان) ؛ در بازار های جهانی مطرح و به خوبی شناخته شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5604 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ آبان بازدید: 3241 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
2 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
3 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
4 سند امنیت غذایی برای اولین بار در کشور تدوین می شود ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
5 اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
6 «سوهان» سوژه اولین قسمت مجموعه‌ «سوغات» شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
7 سیاست‌های انقباضی در حوزه فرهنگ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
8 کمیته مدیران پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه تشکیل شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ آبان
9 کاهش سه درصدی مصرف آب شرب شهروندان تهران ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۰ مهر
10 برنامه ها و انتقادات اقتصادی کاندیدهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰در اولین مناظره ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ خرداد
11 کرکری اقتصادی و سیاسی به جای مرور برنامه های اقتصادی در اولین روز مناظره ها ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

  بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون بیشتر گیاهان، سبزیها و میوه‌ها به علت فیبر و الیاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌ها و تنقلات شب یلدا چیست+ تصاویر قرن‌هاست که مردم آغاز زمستان را که برابر با شامگاه سی‌ام آذر و بامداد یکم دی است به نام شب یلدا یا شب چله جشن می‌گیرند و تنقلات و میوه صرف می‌کنند.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب پایگاه خبری لقمه: سروتونین سبب ایجاد تحرک و نشاط در بدن می‌شود و احساس مثبت بودن، خوب بودن یا مفید بودن در فرد را تقویت می‌کند. کاهش سطح سروتونین مغز از علل اصلی پرخاشگری، کم‌حوصلگی و افسردگی است.