جزئیات طرح نظارت بر کالاهای بسته‌بندی شده/ وصول 240 هزار شکایت مردمی


سازمان حمایت با هدف برخورد با کم فروشی و عرضه کالاهای بی کیفیت، با همکاری دیگر دستگاههای متولی اقدام به اجرای طرح نظارتی ویژه بررسی کمیت و کیفیت کالاهای بسته بندی شده در سطح بازار کرده است.

به گزارش لقمه، مجتبی فراهانی، معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایرن (ایسنا)، با اشاره به اینکه با تشکیل جلسات با مسئولان انجمن ها، سندیکاها و اتحادیه ها و دیگر بخش هایی که متولی بخش تولید و توزیع هستند سعی شده است تا از بروز تخلفات احتمالی جلوگیری شود، اظهار کرد: سیستم بازرسی به دنبال رفع معضل گرانفروشی و برخورد با گرانفروشان و دیگر تخلفات نظیر کم فروشی است.

وی ادامه داد: بازرسان سراسر کشور باید با تفاوت بین گرانی و گرانفروشی به ماموریت خود بپردازند. در عین حال بازرسان باید مراقب باشند عده ای با پوشش گرانی وارد بازار نشده و گرانفروشی نکنند.

فراهانی با بیان این که چنانچه ظرفیت های تولیدی جامعه به حدی افزایش پیدا کند که پاسخگوی تقاضای کل باشد فضای بازار برای متخلفان و گرانفروشان ناامن می شود، گفت: این موضوع همان حمایت از حقوق مصرف کننده است.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت با تاکید بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان تصریح کرد: تولیدکننده باید احساس کند که بازرسی کمک کار او در ایجاد فضای بازار سالم است تا بتواند کالا و محصول خود را نهایتا با قیمت مناسب به مصرف کننده عرضه کند.

وی با بیان این که بازرسان سازمان حمایت اولویت اول خود را معطوف به رسیدگی به شکایات مردمی کرده اند، اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون 240 هزار شکایت مستقیم از مردم دریافت شده که پس از بررسی حدود 40 درصد از تخلف این شکایت‌ها محرز و وفق مقررات احقاق حقوق و دیگر اقدامات لازم به عمل آمده است.

به گفته فراهانی حدود 60 درصد از شکایت های مردمی پس از بررسی کارشناسی احراز تخلف نشده اما در تمامی موارد نتایج حاصل از آن با توجه به کد رهگیری که به فرد شاکی داده می شود به آنها منعکس می شود.

هشت درصد از بازرسی های انجام شده به تشکیل پرونده تغزیراتی منجر شد

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت گفت: از ابتدای سال تاکنون بازرسان در برخی از حوزه ها مانند مواد لبنی 298 هزار مورد، مواد پروتئینی 39 هزار، غلات و حبوبات 470 هزار، قندوشکر و روغن نباتی 310 هزار، مواد شوینده 192 هزار، لاستیک و روغن موتور 142هزار، نهاده های دامی 74هزار، مصالح ساختمانی 152 هزار و در نهایت در بخش صیفی جات 625 هزار مورد بازرسی داشته اند که حدود هشت درصد از آنها نیز به تشکیل پرونده تغزیراتی منجر شده است.

وی با تاکید بر این که اخیرا سازمان حمایت باهدف برخورد با کم فروشی و عرضه کالاهای بی کیفیت، با همکاری دیگر دستگاههای متولی اقدام به اجرای طرح نظارتی ویژه بررسی کمیت و کیفیت کالاهای بسته بندی شده در سطح بازار کرده است، خاطرنشان کرد: در چهار ماه گذشته 19 هزار و 200 مورد شکایت مردمی در خصوص کم فروشی یا عدم کیفیت کالا داشته ایم که حدود 50 درصد از شکایات واصله منجر به برخورد قانونی شده و همچنین 1350 مورد گشت مشترک نیز با نهادهای مربوطه انجام شده است.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت در پایان با بیان این که طی همین مدت468 هزار مورد بازرسی در خصوص کمیت و کیفیت کالا بر روی کالاهایی که دارای بسته بندی نظیر مواد لبنی و پروتئینی، غلات، حبوبات، شویندگان، قند و شکر، ماکارونی، برنج و غیره هستند انجام شده است گفت: حدود 10درصد از این کنترلها منجر به احراز تخلف شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5635 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ آبان بازدید: 1874 ساعت: 3:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 «اندیشگاه شهر سالم» ایده‌ای که قابلیت طرح جهانی دارد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
7 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
8 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
9 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
10 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
11 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.