افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرد: تولید پاییزه سیب‌زمینی، به ۳ میلیون و ۵۷۰ هزار تن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین اصغری اعلام کرد: تولید زمستانه، بهاره و تابستانه سیب‌زمینی، به میزان یک میلیون و ۴۳۳ هزار تن بوده است.

 
به گفته وی، برآورد سطح کشت این محصول برای سال زراعی ۹۶-۹۵، حدود ۱۴۶ هزار هکتار با تولید ۴ میلیون و ۹۹۴ هزار تن بوده که از نظر تولید، ۵۳ هزار تن نسبت به تولید سال قبل از آن افزایش دارد.
 
اصغری اذعان داشت: بررسی بهای سه سال اخیر سیب زمینی، حاکی از بهبود قیمت به نفع تولیدکننده نسبت به دو سال قبل آن است؛ ضمن آن که با توجه به قیمت سر مزرعه، قیمت عمده و خرده فروشی در راستای رضایت مصرف کنندگان بوده است.
 
مدیر کل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت، درباره وضعیت تولید سیب زمینی در استان همدان اظهار داشت: کل تولید استان در سال زراعی ۹۶-۹۵ در حدود ۹۳۵ هزارتن برآورد می شود که ۴۰۰ هزارتن آن، مربوط به سیب زمینی تابستانه بوده و به صورت تازه خوری به بازار مصرف عرضه شده است.
 
وی کل تولید پاییزه استان همدان را ۵۳۵ هزارتن پیش بینی کرد و افزود: سالانه ۲۵۰ هزار تن از این تولید، به منظو تامین نیاز سیب زمینی بذری استان و سایر مناطق کشور در انبارهای فنی نگهداری و باقیمانده تا اردیبهشت ماه سال آینده به تدریج به عنوان سیب زمینی خوراکی به بازار عرضه می شود.
 
اصغری خاطرنشان کرد: از طریق تشکل های تعاونی موجود، سردخانه به ظرفیت ۱۵۰ هزارتن در حال بهره برداری بوده و برای ۲۰۰ هزارتن دیگر نیز ظرفیت سازی شده و در حال احداث است.
 
وی افزود: انبارهای فنی با ظرفیت ۳۰ هزارتن با قابلیت نگهداری محصول برای مدت طولانی در استان نیز، موجود است.
 
مدیرکل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت درخصوص صنایع تبدیلی و سورت و بسته بندی سیب زمینی در استان همدان اذعان داشت: در حال حاضر، چهار واحد سورت و بسته بندی با تکنولوژی جدید و همچنین دو واحد درجه بندی به ظرفیت اسمی ۱۰۰ هزارتن، در حال بهره برداری است و راه اندازی سه واحد فرنچ فرایز در مجموع به ظرفیت ۲۵۰ هزارتن با حذب سرمایه بیش از ۱۲۰۰ میلیارد ریال، در حال پیگیری است.
 
اصغری با بیان اینکه رویکرد وزارت جهاد کشاورزی، عرضه متعادل محصول در راستای تامین منافع کشاورزان و رضایت مصرف کنندگان است، درباره قیمت سیب زمینی در استان اردبیل گفت: در حال حاضر قیمت سر مزرعه و درب انبار استان اردبیل بین ۷۰۰۰ تا ۹۰۰۰ ریال است و این قیمت به طور متوسط ۷۴ درصد از میانگین قیمت تمام شده تولید این محصول در استان اردبیل، یعنی ۴۵۹۴ ریال، بالاتر است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وزارت جهاد کشاورزی

کد: 13381 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 2117 ساعت: 1:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
5 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
9 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
مهم‌ترین علل پنهان چاقی اگر غذایتان زیاد است و تحرک‌تان کم، نباید از چاق شدن‌تان تعجب کنید. اما اگر غذای چندانی نمی‌خورید و تحرک‌تان هم چندان کم نیست، حق دارید اگر از افزایش وزن‌تان یکه بخورید...
گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.