روش تهیه سیر ترشی


سیر ترشی یکی از انواع ترشیجات ایرانی است که با انواع دمپختک و ماهی سرو می شود.

مواد اولیه:

بوته سیر جوان دو كیلوگرم

سركه یك كیلوگرم

نمك دو قاشق غذاخوری



طرز تهیه:

سیر ترشی را معمولا در شهرهایی كه این گیاه مفید كشت و برداشت می‌شود، تهیه می‌كنند. معروف‌ترین سیرها در خطه شمال و همدان كاشته می‌شود. سیر همدان به مراتب تندتر و پرعطرتر از سیر شمال است. در شمال كشور، سیرترشی را كمی حرارت می‌دهند تا زودتر نرم شود، اما باید بدانید سیری كه چندین سال بماند، خود به خود نرم می‌شود و بسیار مفید است. سیر ترشی هفت ساله معمولا دوای بیماری‌های مختلفی است. پس از هفت سال آب (سركه) ترشی كاملا غلیظ و مات می‌شود كه در قدیم برای سرماخوردگی یك قاشق از آب آن را برای درمان استفاده می‌كردند.

سیر را پس از تمیز كردن یك روز در مقابل نور خورشید قرار دهید، اگر می‌خواهید سیر ترشی را سریع مصرف كنید سیر، سركه و نمك را روی حرارت گذاشته و نیم ساعت بجوشانید، سپس در هوای آزاد گذاشته و پس از این كه از حرارت افتاد در ظرف را محكم بسته و یك ماه بعد سیر ترشی را مصرف كنید. اما اگر قرار است چند سال بعد استفاده كنید، ترشی را بدون حرارت دادن آماده سازید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5691 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر بازدید: 5129 ساعت: 3:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
6 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
7 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
9 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
10 سامانه یکپارچه خودرو حذف شد/ فروش خودرو از ۸ مهر ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 چراغ سبز بورس روشن شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.