لقمه: گاهی اوقات در زمینه آشپزی به مشكلاتی بر می خوریم كه ممكن است نتیجه كار باب میل مان نباشد اما با كمی دقت و البته ترفندهای ساده می توانید این مشكلات را رفع و به نتیجه دلخواه تان دست یابید. در بخش پرسش و پاسخ مجله سفره ایرانی، «علاء پیشرو» سردبیر، به پرسش هایی پاسخ می دهد كه ممكن است تاكنون این پرسش ها نیز برای شما مطرح شده باشد. پس با دقت این پاسخ ها را بخوانیم تا سال ها كلید حل مشكلات آشپزخانه مان باشد.
پرسش: چرا وقتی اقدام به تهیه سس پاستا می كنم، غلظت كافی ندارد و وقتی آن را به روی پاستا می ریزم حالت آبكی به خود می گیرد؟ در ضمن پاستا را به خوبی آبكش می كنم ولی همچنان مشكل آبكی بودن سس را دارم، آیا پیشنهادی دارید؟
پاسخ: دو ترفند برای حل این مشكل وجود دارد: اول اینكه زمانی كه می خواهید آب پاستا را به كمك صافی بگیرید مقداری از آب آن را نگه دارید. درون آب پاستا مقداری نشاسته وجود دارد كه می توانید با اضافه كردن آن به سس غلظت مورد نیاز خود را به دست آورید. ترفند دوم این است كه آب پاستا را بگیرید، سپس آن را به تابه حاوی سس اضافه كنید و برای دقایق كوتاهی روی شعله ملایم حرارت دهید. در آخر نیز كمی آب پاستا به روی مواد بریزید و هم بزنید. با این دو ترفند احتمالا مشكل شما حل خواهد شد.
نقل از :سفره ایرانی