پرسش های کلیدی در آشپزخانه
مشكل آبكی بودن سس پاستا را چگونه حل كنیم؟


چرا وقتی اقدام به تهیه سس پاستا می كنم، غلظت كافی ندارد و وقتی آن را به روی پاستا می ریزم حالت آبكی به خود می گیرد؟

لقمه: گاهی اوقات در زمینه آشپزی به مشكلاتی بر می خوریم كه ممكن است نتیجه كار باب میل مان نباشد اما با كمی دقت و البته ترفندهای ساده می توانید این مشكلات را رفع و به نتیجه دلخواه تان دست یابید. در بخش پرسش و پاسخ مجله سفره ایرانی، «علاء پیشرو» سردبیر، به پرسش هایی پاسخ می دهد كه ممكن است تاكنون این پرسش ها نیز برای شما مطرح شده باشد. پس با دقت این پاسخ ها را بخوانیم تا سال ها كلید حل مشكلات آشپزخانه مان باشد.


پرسش: چرا وقتی اقدام به تهیه سس پاستا می كنم، غلظت كافی ندارد و وقتی آن را به روی پاستا می ریزم حالت آبكی به خود می گیرد؟ در ضمن پاستا را به خوبی آبكش می كنم ولی همچنان مشكل آبكی بودن سس را دارم، آیا پیشنهادی دارید؟

پاسخ: دو ترفند برای حل این مشكل وجود دارد: اول اینكه زمانی كه می خواهید آب پاستا را به كمك صافی بگیرید مقداری از آب آن را نگه دارید. درون آب پاستا مقداری نشاسته وجود دارد كه می توانید با اضافه كردن آن به سس غلظت مورد نیاز خود را به دست آورید. ترفند دوم این است كه آب پاستا را بگیرید، سپس آن را به تابه حاوی سس اضافه كنید و برای دقایق كوتاهی روی شعله ملایم حرارت دهید. در آخر نیز كمی آب پاستا به روی مواد بریزید و هم بزنید. با این دو ترفند احتمالا مشكل شما حل خواهد شد.


نقل از :سفره ایرانی

کد: 581 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۴ دي بازدید: 3942 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! ۱۴۰۰ جمعه ۶ اسفند
2 کم‌کاری سوال برانگیز دستگاههای مسئول در کنترل قاچاق دام ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ آبان
3 حجتی: بیمه حمایتی محصولات کشاورزی ناچیز است ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ مرداد
4 قیمت سیب و پرتقال شب عید تعیین می‌شود/ عرضه مرغ منجمد از دیروز ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
5 اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
6 فروشگاه ها برچه اساسی 50 درصد تخفیف می دهند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
7 داروی گیاهی معجزه‏ آسا از راه رسید! ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 چگونه بعد از ماه رمضان چاق نشویم؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
9 مزایا و معایب مصرف هر روز یک نوع غذا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
10 یک کودک نوپا هر روز چه مقدار غذا باید بخورد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
11 بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هدف گذاری در رژیم کاهش وزن صرف نظر از اینکه دلیل لاغر شدن چه باشد کاهش وزن مو...

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه مانعی بر سر لاغری وجود دارد؟ بسیاری از افکار غلط و نادرستی که بر ذهن ما حاکم است باعث می شود که با وجود رژیم های لاغری ،نتوانیم لاغر شویم.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.
10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.