پرسش های کلیدی در آشپزخانه
مشكل آبكی بودن سس پاستا را چگونه حل كنیم؟


چرا وقتی اقدام به تهیه سس پاستا می كنم، غلظت كافی ندارد و وقتی آن را به روی پاستا می ریزم حالت آبكی به خود می گیرد؟

لقمه: گاهی اوقات در زمینه آشپزی به مشكلاتی بر می خوریم كه ممكن است نتیجه كار باب میل مان نباشد اما با كمی دقت و البته ترفندهای ساده می توانید این مشكلات را رفع و به نتیجه دلخواه تان دست یابید. در بخش پرسش و پاسخ مجله سفره ایرانی، «علاء پیشرو» سردبیر، به پرسش هایی پاسخ می دهد كه ممكن است تاكنون این پرسش ها نیز برای شما مطرح شده باشد. پس با دقت این پاسخ ها را بخوانیم تا سال ها كلید حل مشكلات آشپزخانه مان باشد.


پرسش: چرا وقتی اقدام به تهیه سس پاستا می كنم، غلظت كافی ندارد و وقتی آن را به روی پاستا می ریزم حالت آبكی به خود می گیرد؟ در ضمن پاستا را به خوبی آبكش می كنم ولی همچنان مشكل آبكی بودن سس را دارم، آیا پیشنهادی دارید؟

پاسخ: دو ترفند برای حل این مشكل وجود دارد: اول اینكه زمانی كه می خواهید آب پاستا را به كمك صافی بگیرید مقداری از آب آن را نگه دارید. درون آب پاستا مقداری نشاسته وجود دارد كه می توانید با اضافه كردن آن به سس غلظت مورد نیاز خود را به دست آورید. ترفند دوم این است كه آب پاستا را بگیرید، سپس آن را به تابه حاوی سس اضافه كنید و برای دقایق كوتاهی روی شعله ملایم حرارت دهید. در آخر نیز كمی آب پاستا به روی مواد بریزید و هم بزنید. با این دو ترفند احتمالا مشكل شما حل خواهد شد.


نقل از :سفره ایرانی

کد: 581 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۴ دي بازدید: 3732 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! ۱۴۰۰ جمعه ۶ اسفند
2 کم‌کاری سوال برانگیز دستگاههای مسئول در کنترل قاچاق دام ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ آبان
3 حجتی: بیمه حمایتی محصولات کشاورزی ناچیز است ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ مرداد
4 قیمت سیب و پرتقال شب عید تعیین می‌شود/ عرضه مرغ منجمد از دیروز ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
5 اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
6 فروشگاه ها برچه اساسی 50 درصد تخفیف می دهند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
7 داروی گیاهی معجزه‏ آسا از راه رسید! ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 چگونه بعد از ماه رمضان چاق نشویم؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
9 مزایا و معایب مصرف هر روز یک نوع غذا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
10 یک کودک نوپا هر روز چه مقدار غذا باید بخورد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
11 بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  هر روز شلغم بخورید شاید از مادربزرگ یا بزرگان فامیل شنیده باشید كه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.