تعیین قیمت آجیل شب یلدا/ افزایش قیمت نداریم


رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار کشور از تعیین قیمت آجیل شب یلدا خبر داد و گفت: افزایش نرخ به هیچ وجه نخواهیم داشت.

به گزارش لقمه، علیرضا ارزانی ممقانی در گفت‌وگویی در رابطه با وضعیت قیمت آجیل و خشکبار با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا اظهار داشت: افزایش قیمت آجیل و خشکبار را در روزهای آینده و شب یلدا و حتی بعد از آن نیز نخواهیم داشت.

وی افزود: قیمت آجیل و خشکبار تعیین شده و دلیلی بر افزایش آن به سبب مناسبت‌های مختلف وجود ندارد.

ارزانی تصریح کرد: کنترل و نظارت خاصی بر قیمت آجیل و خشکبار حاکم است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته نیز نظارت و کنترل بر قیمت آجیل و خشکبار بوده گفت: از دو ماه پیش توسط بازرس‌هایی ویژه که از افراد با سابقه و خوشنام صنف آجیل و خشکبار هستند، نظارت هم بر قیمت و هم بر کیفیت محصول انجام شده است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار کشور و مشهد در رابطه با نحوه کار بازرسان نیز ادامه داد: این بازرسان راهنما از سوی اتحادیه صنف آجیل و خشکبار در راستای نظارت بر قیمت‌ها و کیفیت محصولات به واحدهای صنفی می‌روند که در رابطه با واحد صنفی متخلف در وهله اول با دادن هشدار و سپس با ارائه روش‌های بهتر خشک کردن محصول خشکبار، واحد مربوطه را راهنمایی می‌کنند.

ارزانی افزود: بازرسان راهنما در پروسه وظیفه خویش با واحد متخلف در مرحله سوم وی را به آموزش در کارگاه‌های نمونه فرآوری خشکبار در سطح استان معرفی می‌کنند و اگر چنانچه فرد متخلف باز هم به کار خود ادامه داد به تعزیرات معرفی و جریمه می‌شود.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار کشور و مشهد در ادامه بیان کرد: با وجود اینکه مردم خواص خشکبار و مصرف آن را یکی از ملزومات سلامتی خود و فرزندان خویش می‌دانند اما به علت نداشتن توان خرید آجیل و خشکبار شاهد وفور این محصولات در بازار هستیم.

وی تصریح کرد: مقارن شدن شب یلدای سال جاری با اربعین حسینی و دهه آخر صفر نیز تقاضا را برای خرید آجیل و خشکبار کمتر کرده است.

ارزانی با اشاره به اینکه هر ساله مراسم‌ ویژه‌ شب یلدا برگزار می‌شود، افزود: در سال جاری شاهد هجوم تقاضا و خرید آجیل و خشکبار در رابطه با این مراسم نبوده و به دلیل فاصله زمانی شب یلدا با بعد از ایام سوگواری امام حسین (ع) نیز شاهد هجوم تقاضا نخواهیم بود بنابراین با وفور آجیل و خشکبار در بازار، افزایش قیمت نیز مطلقاً وجود نخواهد داشت. 
 



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 5819 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر بازدید: 2724 ساعت: 6:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
5 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
6 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
7 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
8 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
9 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
11 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میکروب قاتل معده است در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.