دستیابی به سلامت با برگشتن غذاهای سنتی به زندگی


یک کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد که به منظور دستیابی به سلامت غذاهای سنتی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

به گزارش لقمه، مریم شیرمستی، چرب‌ترشدن و پر کالری‌تر شدن غذاهای امروزی و در مقابل آن زندگی ماشینی و بی‌تحرکی ناشی از آن را اصلی‌ترین علل شیوع چاقی در جامعه دانست و گفت: به نظر می‌رسد بهترین راه برای مقابله با چاقی در چنین شرایطی تغییر الگوهای غذایی است.

این کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد که به منظور پیشگیری از چاقی از مصرف میان وعده‌هایی نظیر کیک، بیسکویت، آب میوه‌های صنعتی و ... خودداری کرده و در مقابل آن همانند سال‌های قبل میوه‌ها و سبزیجات تازه، لقمه‌های میان وعده‌ای، نوشیدنی‌های سنتی مثل دوغ و شربت‌های خانگی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.

شیرمستی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای آماده، فست فودها، ساندویچ‌های آماده و ... زمینه‌های چاقی افراد را بوجود می‌آورند، به افراد توصیه کرد حتی‌الامکان از مصرف اینگونه موادغذایی خودداری کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت گنجاندن حبوبات در رژیم غذایی به افراد توصیه کرد: برای دستیابی به سلامت هفته‌ای یک یا دو مرتبه آش‌ها را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

شیرمستی استفاده از غذاهای سنتی در کنار تحرک کافی را به منظور دستیابی به وضعیت بدنی مناسب مهم و اثرگذار ارزیابی کرد.

وی با اشاره به اینکه چاقی احتمال بروز بیماری و بخصوص سرطان را در افراد تشدید می کند، گفت: رژیم‌های غذایی پرچرب احتمال ابتلا به انواع مختلف سرطان‌ها بخصوص سرطان‌های دستگاه گوارش را افزایش داده و خون‌رسانی به بدن را با مشکل مواجه می‌کند.

شیرمستی افزود: چاقی و اضافه وزن زمینه‌های بروز مشکلات مفصلی نظیر ساییدگی مفاصل و آرتروز را تشدید می‌کند.

این کارشناس تغذیه ادامه‌داد: چاقی احتمال ابتلا به بیماری‌های نظیر کبدچرب، دیابت، فشار خون و ... را در افراد تشدید می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5843 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر بازدید: 1321 ساعت: 9:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
6 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
7 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
8 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
9 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
10 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
11 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عجیب‌ترین رژیم‌های لاغری جهان برخی انسان‌ها چنان راه‌های عجیب و غریبی برای رژیم گرفتن انتخاب می‌كنند كه نام‌شان در كتاب‌های مربوط به ركوردهای عجیب و غریب ثبت می‌شود. این شاید عجیب و غریب‌ترین راه‌های رژیم غذایی در تاریخ باشد.
هشت ماده غذایی بهبود دهنده روابط جنسی لقمه: مواد غذایی مختلف تاثیر متفاوتی بر رفتار انسان می گذارند. در این میان برخی از آنها تاثیر مثبتی بر روابط و میل جنسی شما دارند که به تعدادی از آنها اشاره می کنیم.
«کبد چرب» چگونه تشخیص داده می‌شود؟ یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکول‌های چربی در سلول‌های کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد می‌شود که به آن کبد چرب گویند.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.