دستیابی به سلامت با برگشتن غذاهای سنتی به زندگی


یک کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد که به منظور دستیابی به سلامت غذاهای سنتی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

به گزارش لقمه، مریم شیرمستی، چرب‌ترشدن و پر کالری‌تر شدن غذاهای امروزی و در مقابل آن زندگی ماشینی و بی‌تحرکی ناشی از آن را اصلی‌ترین علل شیوع چاقی در جامعه دانست و گفت: به نظر می‌رسد بهترین راه برای مقابله با چاقی در چنین شرایطی تغییر الگوهای غذایی است.

این کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد که به منظور پیشگیری از چاقی از مصرف میان وعده‌هایی نظیر کیک، بیسکویت، آب میوه‌های صنعتی و ... خودداری کرده و در مقابل آن همانند سال‌های قبل میوه‌ها و سبزیجات تازه، لقمه‌های میان وعده‌ای، نوشیدنی‌های سنتی مثل دوغ و شربت‌های خانگی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.

شیرمستی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای آماده، فست فودها، ساندویچ‌های آماده و ... زمینه‌های چاقی افراد را بوجود می‌آورند، به افراد توصیه کرد حتی‌الامکان از مصرف اینگونه موادغذایی خودداری کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت گنجاندن حبوبات در رژیم غذایی به افراد توصیه کرد: برای دستیابی به سلامت هفته‌ای یک یا دو مرتبه آش‌ها را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

شیرمستی استفاده از غذاهای سنتی در کنار تحرک کافی را به منظور دستیابی به وضعیت بدنی مناسب مهم و اثرگذار ارزیابی کرد.

وی با اشاره به اینکه چاقی احتمال بروز بیماری و بخصوص سرطان را در افراد تشدید می کند، گفت: رژیم‌های غذایی پرچرب احتمال ابتلا به انواع مختلف سرطان‌ها بخصوص سرطان‌های دستگاه گوارش را افزایش داده و خون‌رسانی به بدن را با مشکل مواجه می‌کند.

شیرمستی افزود: چاقی و اضافه وزن زمینه‌های بروز مشکلات مفصلی نظیر ساییدگی مفاصل و آرتروز را تشدید می‌کند.

این کارشناس تغذیه ادامه‌داد: چاقی احتمال ابتلا به بیماری‌های نظیر کبدچرب، دیابت، فشار خون و ... را در افراد تشدید می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5843 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر بازدید: 1258 ساعت: 9:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
5 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
9 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
10 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
11 واریز یارانه یلدایی صحت ندارد ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
با خوردن این خوراکی ها شاد بمانید سه خوراکی وجود دارد که انسانها با خوردن آنها افراد به افسردگی مبتلا نمی شوند...
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
چطور می‌توان پوست را ویتامینه کنیم؟ خیلی‌ها تصور می‌کنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی می‌شود که البته در بسیاری موارد همین‌طور است اما نه‌ همیشه! خیلی‌ها هم فکر می‌کنند مشکل از پوست چرب‌شان و لوازم آرایشی است که استفاده می‌کنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه این‌طور نیست.